Ліга Європи. ”Арсенал” - ”Мілан”. Анонс, суддя, трансляція

2018-03-15 08:00
Відроджений \"Мілан\" спробує зробити диво на домашній арені лондонського \"Арсенала\", намагаючись пробитись у чвертьфінал Ліги Європи після домашньої поразки у першому матчі. До вашої уваги - анонс цього протистояння.15 березня 2018 року. Ліга Європи. 1/8 фіналу. Другий матч. 22:05Стадіон: \"Емірейтс\" (Лондон)Суддя: Йонас Ерікссон (Швеція)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію дивіться ТУТ.

\"Арсенал\"

Незвичний сезон для \"Арсенала\", який вперше за останні декілька років не починає свій шлях у єврокубках в Лізі чемпіонів, завершується тим, що \"каноніри\" борються всього лише за один трофей - другий за рангом європейський клубний турнір, перемога в якому дасть змогу не повторити початок цього сезону та повернути команду Венгера в ЛЧ. Зрештою, британський клуб на цей момент є одним із фаворитів турніру та повторює долю \"Манчестер Юнайтед\", який щось схоже демонстрував у сезоні минулому. Звісно не помітити спад лондонського клубу в останні роки не можна, однак чомусь як завжди зберігається якась маленька надія, що от-от і все знову повернеться на свої місця. В цьому сезоні цією надією є якраз Ліга Європи, в якій команда французького тренера, час якого в ній добігає кінця, вже зробила один вагомий крок до того, щоб пробитись у чвертьфінал. Сьогодні ж лондонцям залишилось тільки закріпити те, що вони почали робити тиждень тому на \"Сан-Сіро\". Щоправда, до звітної гри \"Арсенал\" підходить з певними кадровими проблемами: не зіграє сьогодні точно Ляказетт та Касорла, котрого, дай Бог, ми побачимо на полі вже наступного сезону. Під питанням участь захисників Бельєріна, Мустафі та Монреаля, котрі в цьому сезоні складають кістяк лінії оборони. Решта ж (разом із зірковими новачками, котрі перейшли в англійський гранд зимою) готувалась до поєдинку як і завжди та сьогодні вийдуть на поле, тримаючи в голові (за словами їхнього наставника) результат 0:0, й спробують потішити власних фанів другою поспіль перемогою після неприємної трьохматчевої серії із поразок.

\"Мілан\"

Прихід Гаттузо в Мілані спочатку всі розцінили як хід керівництва відвести негатив від політики клубу і його функціонерів після доволі потужної трансферної кампанії, яка до нічого доброго не призвела. Іншими словами, багато хто думав: от запросили легенду міланського клубу, щоб було менше критики після завершення сезону, мовляв Гаттузо тільки формується як тренер й нічого позитивного після неоднозначної першої половини сезону від нього й не варто було очікувати. Все ж, на здивування багатьом, харизматичний Дженнаро повернув команді той дух, який був притаманний \"россонері\" в часи його виступів за ту команду, яка кожного сезону вважалась фаворитом на перемогу в Серії А та Лізі чемпіонів. Зараз \"ефект Гаттузо\" говорить сам за себе: окрім поразки від \"Арсенала\", \"Мілан\" не покидає поле переможеним вже 14 матчів, востаннє програючи (до першого матчу з \"Арсеналом\") ще наприкінці минулого року.Такі от факти сповнюють оптимізмом серця усіх вболівальників міланців перед одним із останніх поєдинків цього вечора, враховуючи й те, що перед грою лазарет команди порожній. \"Мілан\" екс-футболіста, котрого кликали \"Хоробре серце\", привчив усіх до героїчних звитяг і хтозна, чи не побачимо ми одну із таких сьогодні навіть попри примарні шанси італійського клубу...Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Арсенала\" - 2,04Нічия - 3,7Перемога \"Мілана\" - 3,7Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.