Ліга Європи. ”Арсенал” - ”Ворскла”. Анонс, суддя, трансляція

2018-09-20 08:00
Полтавська \"Ворскла\" розпочне свій старт у Лізі Європи поєдинок у Лондоні проти тамтешнього \"Арсенала\". До вашої уваги - анонс цього протистояння.20 вересня 2018 року. Ліги Європи. Група E. Перший тур. 22:00Стадіон: \"Емірейтс\"Суддя: Барт Вертентен (Бельгія)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію поєдинку читайте ТУТ.

\"Арсенал\"

Для лондонського гранду цей сезон справді є особливим та незвичним, оскільки вперше за останні роки на тренерському кріслі \"канонірів\" немає Арсена Венгера, на зміну якому прийшов Унаї Емері. Саме Емері є рекордсменом по числу виграних трофеїв у цьому турнірі, маючи за спиною три круті перемоги із \"Севільєю\" поспіль. Звісно ж всі прекрасно розуміють, що саме \"Арсенал\" є не тільки фаворитом групи, в яку \"пощастило\" потрапити \"Ворсклу\", а й є серйозним претендентом на те, щоб виграти другий за рангом європейський клубний турнір.Старт сезону ж в підопічних вищезгаданого іспанського фахівця вийшов доволі неоднозначним, оскільки після двох стартових поразок в АПЛ, далі йшли три перемоги, які дещо заспокоїли фанів цього клубу та самого Емері, для якого старт сезону виглядав спочатку вкрай провальним, а, особливо, коли в ЗМІ ще й ніби-то поширилась інформація про його конфлікт з Месутом Озілом. Не виключення, що сьогодні він спробує поекспериментувати як зі схемою, так і з футболістами, яких на футбольному полі в цьому сезоні можна буде побачити вперше.Перед матчем з українським клубом столичний британський гранд підходить з певними кадровими втратами, що стосуються лінії оборони, де вилетіла суттєва когорта футболістів. Та навіть попри ці втрати \"Арсенал\" виглядає явним фаворитом у звітній зустрічі.

\"Ворскла\"

На фоні значно грізнішого суперника \"Ворскла\" виглядає дуже скромною командою, враховуючи дебютний вихід у груповий раунд Ліги Європи, а також різницю в класі та фінансуванні. Не секрет, що керівництво полтавчан заборгувало своїм гравцям зарплати одразу за декілька місяців, однак, на диво, ті зуміли навіть попри це гідно виступити минулого сезону та завоювати бронзові медалі УПЛ.\"Ворскла\" - футбольна Попелюшка, трансферна вартість якої, за інформацією Transfermarkt, коштує менше, аніж, наприклад, захисник британського клубу Начо Монреаль (13 млн). Та за те ми любимо і продовжуємо дивитись єврокубки, що в них часто трапляються сенсації. Звісно, Сачко розуміє, що вивезти бодай очко з \"Емірейтс\" буде вкрай важко, однак це можливо, враховуючи те, що їхній суперник може з легковажністю підійти до гри, розраховуючи тільки на свій клас. Зрештою, втрачати нічого, то чому таки не спробувати?До гри проти \"Арсенала\", до слова, готові практично всі основні футболісти. Єдиною втратою \"біло-зелених\" є відсутність Дениса Васіна, який ще з літа заліковує серйозне ушкодження.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Арсенала\" - 1.13Нічия - 10Перемога \"Ворскли\" - 30Проноз Sportanalytic.com - 3:0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.