Ліга Європи. ”Маріуполь” - ”Бордо”. Анонс, суддя, трансляція

2018-08-09 09:00
\"Маріуполь\" та \"Бордо\" зіграють між собою перший поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. До вашої уваги - анонс цього протистояння. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 9 серпня 2018 року. Ліга Європи. Кваліфікація. Третій раунд. 20:00Стадіон: \"Чорноморець\" (Одеса)Суддя: Іван Бебек (Хорватія)ТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію поєдинку читайте ТУТ.

\"Маріуполь\"

Український футбол парадоксальний і якщо хтось досі в цьому не переконався, то нехай просто прослідкує за \"Маріуполем\" впродовж останнього року. Команда вперше за багато років здобула путівку до єврокубків, але замість того, щоб підсилитись після завершення минулого сезону, новий футбольний рік почала з вагомими втратами. Як би там не було, але підопічні Бабича вже зуміла продемонструвати певне диво, коли пройшли шведський \"Юргорден\" у попередньому раунді та змусили всю Україну аплодувати наставнику приазовців Олександру Бабичу, який досі чекає на анонсоване підсилення.Сьогодні ж \"чайки\", передусім, спробують зіграти на нуль, але зробити це буде значно важче, аніж в попередньому раунді, де їм, до слова, це не вдалось у жодному з поєдинків. Якщо проти стокгольмського клубу маріупольці були андердогом, то проти \"Бордо\" їхній статус ще більш слабший. Все ж за те ми і любимо футбол, що у ньому часто відбуваються несподіванки, які б сьогодні хотілось побачити українським вболівальникам, котрі все розуміють, однак десь глибоко всередині вірять у маленьке футбольне чудо.

\"Бордо\"

Жирондинці, як і український клуб, свій шлях до групового етапу Ліги Європи розпочали у попередньому раунді, де у двоматчевому протистоянні доволі спокійно пройшли латвійський \"Венспілс\". Сьогодні ж французи знову розпочнуть новий етап поєдинком на виїзді, де їх очікує в Одесі гра проти \"Маріуполя\".Варто відзначити, що \"Бордо\", як і \"Маріуполь\", після завершення минулого сезону зазнав втрат і, особливо, це стосується відходу одного з лідерів команди Малкома, який спочатку ніби-то перейшов у \"Рому\", але у підсумку став футболістом каталонської \"Барселони\". Все ж, на відміну від українського клубу, керівництво команди Ліги 1 влітку не дрімало та знайшло не тільки заміну вищезгаданому бразильцю, а й запросило нових виконавців. Зараз же \"Бордо\" тільки входить у новий сезон, оскільки, окрім матчів кваліфікації Ліги Європи, більше ніяких офіційних зустрічей у них немає, в той час, коли \"Маріуполь\" вже зіграв три поєдинки в українській Прем\'єр-лізі. Цей фактор також доволі важливий та може, до слова, зіграти на користь приазовців у найближчих двох матчах у єврокубках.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Маріуполя\" - 6Нічия - 3,8Перемога \"Бордо\" - 1,6Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.