Ліга Європи. ”Динамо” - ”Олімпіакос”. Анонс, суддя, трансляція

2019-02-21 08:30
Київське \"Динамо\" та \"Олімпіакос\" поборються за вихід у 1/8 фіналу Ліги Європи у Києві. До вашої уваги - анонс цього протистояння.21 лютого 2019 року. Ліги Європи. 1/16 фіналу. Другий матч. 22:00Стадіон: НСК \"Олімпійський\"Суддя: Іван Кружляк (Словаччина)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Динамо\"

Столичний український проводитиме всього лише другий свій офіційний матч в цьому сезоні і протистоятиме тій же команді, з якою грав свій перший. Щоправда, цього разу кияни гратимуть вдома, де на них чинитиметься вже не такий тиск, що й тижнем раніше в Переї, де місцеві фанати вкотре показали, що є одними з найкращих фанів у Європі. Матч в столиці України, швидше за все, подібну відвідуваність та атмосферу не подарує, однак підтримати \"біло-синіх\" прийде чимало людей, які звісно ж сподіваються на те, що їхні улюбленці зможуть пробитись у наступний раунд.Зробити це можна буде, якщо кияни продемонструють той же футбол, який всі бачили у другій половині гри першої зустрічі цих команд. Як би важко не було входити у сезон, на виїзді \"динамівці\" здобули позитивний результат й тепер від них вимагається практично не програти й уникнути результативної нічиї. Забити ж два голи \"червоно-білим\" на виїзді буде дуже непросто.Що ж стосується складу, то наставник команди може розраховувати практично на всіх основних у цьому сезоні гравців. Пропустять цю гру, як і першу, хорват Йосіп Піваріч, який вилетів до кінця сезону, а також Міккель Дуелунд, який найближчим часом повинен повернутись у загальну групу, і Артем Бєсєдін з Владиславом Супрягою. Сподіватись на вищезгаданих гравців коучу в найближчі тижні не варто, але тішить, що замінити їх є ким, що й показав матч у Греції та збори в Іспанії. З приємного - повернення у стрій угорця Тамаша Кадара, котрий перше протистояння пропустив.

\"Олімпіакос\"

Є свої втрати також і у грецького клубу. В неділю отримав надрив хрестоподібних зв\'язок хавбек команди Лазарос Христодулопулос, а через перебір жовтих не зіграє у цій грі його колега Меді Камара. Під питанням також участь ще декількох виконавців, але їхні справи куди перспективніші, ніж у двох вищезгаданих.До слова, в Київ \"Олімпіакос\" летить в хорошому гуморі, адже попри чутки про можливу зміну тренера, в останній грі пірейський клуб розгромив АЕК нашого Дмитра Чигринського, здобувши переконливу і вольову перемогу. Ліга Європи - важливий турнір для греків, тому сьогодні слід очікувати і на те, що їх потужно будуть підтримувати і в чужому лігві. Тішить їхніх фанів не тільки гра проти афінян, а й те, що сьогодні їхній наставник може розраховувати на практично всю бойову одиницю, яка спробує знову не підвести його та здобути путівку в наступний раунд попри статус андердога.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Динамо\" - 2,2Нічия - 3,5Перемога \"Олімпіакоса\" - 3,6Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.