Ліга Європи. ”Лейпциг” - ”Зоря”. Анонс, суддя, трансляція

2018-08-30 08:00
Луганська \"Зоря\" спробує зробити ще один подвиг у кваліфікаційному раунді Ліги Європи. До вашої уваги анонс протистояння підопічних Вернидуба із німецьким \"Лейпцигом\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 30 серпня 2018 року. Ліга Європи. Кваліфікація. Плей-офф. Другий матч. 19:30Стадіон: \"Ред Булл Арена Лейпциг\"Суддя: Данні Маккелі (Нідерланди)ТБ: \"2+2\"Текстову трансляцію поєдинку дивіться ТУТ.

\"Лейпциг\"

Німецький клуб доволі несподівано для всіх не зумів перемогти \"Зорю\" у першому поєдинку, граючи більше частину матчу в більшості. Це, до слова, чомусь ніяк не непокоїло їхнього наставника, який після гри одразу ж заявив, що його команда все зробить у сьогоднішній зустрічі. Що ж така зухвалість, можливо, цілком зрозуміла, враховуючи, що склад його команди дорожчий не тільки за луганський клуб у рази, а й за всі клуби української Прем\'єр-ліги. Щоправда, наставник \"биків\", схоже, забув, що це футбол, а декілька років тому відомий аргентинський нападник Гонсало Ігуаїн теж робив подібні заяви, обіцяючи завершити кар\'єру, якщо його тодішнє \"Наполі\" не пройде \"Дніпро\", котрий дійшов тоді аж до фіналу турніру, за груповий етап якого сьогодні й боротимуться \"Лейпциг\" та \"Зоря\". Мабуть, порівнювати склади команди буде зовсім недоречно, оскільки всі розуміють, що за іменами суперники \"мужиків\" повністю відповідають команді Ліги чемпіонів, де й доволі гідно виступали минулого року. Можливо, саме й цей фактор сьогодні може допомогти \"Зорі\", суперник якої більше робить ставку на Лігу чемпіонів і Бундеслігу, а не на другий за рангом європейський клубний турнір.

\"Зоря\"

У останні роки \"Зоря\" добре зарекомендувала себе як клуб, який почав регулярно представляти Україну в єврокубках. Робили це \"мужики\" доволі гідно й саме за це отримали відповідне прізвисько. Щоправда, цього разу все для них не так оптимістично, оскільки вперше за останні сезони \"чорно-білі\" не розпочинали єврокубковий сезон з групового етапу, а з кваліфікаційного. Та навіть тут футболісти \"Зорі\" встигли приємно здивувати, неочікувано пройшовши португальську \"Брагу\".Кожного року, до слова, \"Зоря\" не тільки виступає на євроарені, а й суттєво змінює склад. Не виключенням, до слова, став і цей сезон, в якому Юрій Вернидуб знову все по-новому клеїть. Наразі ж виходить моментами: у чемпіонаті є кілька неочікуваних провалів, але у єврокубках поки що три нічиї, які досі дарують шанси його команді на вихід у груповий раунд. Не допоможуть щось придумати проти \"Лейпцига\" сьогодні \"Зорі\" Дмитро Хомченовський, який з невідомих причин не потрапив у заявку, та Богдан Леднєв, через якого \"Зоря\" була змушена битись удесятьох у першій грі.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Лейпцига\" - 1,2Нічия - 7,2Перемога \"Зорі\" - 19Прогноз Sportanalytic.com - 3:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.