Ліга Європи. ”Арсенал” - ЦСКА. Анонс, суддя, трансляція

2018-04-05 08:00
Слідом за Лігою чемпіонів стартують також і чвертьфінальні поєдинки Ліги Європи. Одним з таких буде матч у Лондоні, де місцевий \"Арсенал\" прийме російський ЦСКА. 5 квітня 2018 року. Ліга Європи. 1/4 фіналу. Перший матч. 22:05Стадіон: \"Емірейтс\"Суддя: Павел Краловец (Чехія)ТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію цього матчу дивіться ТУТ.

\"Арсенал\"

Проваливши черговий сезон в АПЛ, \"каноніри\" всю свою увагу зосередили на виступах у Лізі Європи, намагаючись саме таким чином гарантувати собі місце у Лізі чемпіонів наступного розіграшу. Зрештою, шлях до Ліона підопічні Венгера пройшли доволі впевнено, подекуди програючи матчі, котрі нічого вже не вирішували. Взимку вони ще й, до слова, підписали Мхітаряна і Обамеянга, котрі точно картини не зіпсують, а навпаки, допоможуть команді досягти поставлених цілей. Останнім часом \"Арсенал\" і справді не вражає ні якоюсь феноменальною грою, ні результатами, але свою дорогу в другому за рангом клубному європейському турнірі столичний клуб долає таки впевнено, хоча й інколи оступається. Ну до ідеальності, яка їм була притаманна в 2003-2004 роках, коли вони не програвали 49 матчів, їм ще справді далеко, однак в даній ситуації їм потрібно виконати як мінімум 1/10 вищезгаданого показника, починаючи від сьогодні.Тішить фанів \"Арсенала\" той факт, що лазарет команди практично спорожнів й участь в цій грі готові взяти практично всі, за виключенням Чеха, котрого замінить Оспіна, та Касорли, котрий, сподіваємось, повернеться на поле вже наступного сезону.

ЦСКА

Московський клуб, на відміну від своїх більш іменитіших суперників, єврокубковий сезон розпочинав у Лізі чемпіонів, де посів третє місце в групі з МЮ, \"Базелем\" і \"Бенфікою\". Після цього росіяни завдяки одному голу у двох матчах пройшли \"Црвену Звезду\" та зуміли пробитись у чвертьфінал, перемігши \"Ліон\" - 2:3 на стадіоні, котрий цього сезону прийме фінал Ліги Європи, після домашньої поразки - 0:1. Зберігають підопічні Гончаренка також шанси на чемпіонство, йдучи третіми за сім турів до завершення чемпіонату та відстаючи на 5 очок від лідера. Та навіть попри такі різні долі обох команд, саме \"армійці\" є андердогом у цьому двохматчевому протистоянні за вихід у півфінал ЛЄ. Єдиним позитивним фактором для них є те, що в очному протистоянні вони на цей момент переважають свого опонента завдяки перемозі й нічиї проти \"Арсенала\" в груповому раунді Ліги чемпіонів сезону 2006/07. Відмітимо, що в тих зустрічах брали участь Ігор Акінфєєв, брати Березуцькі та Сергій Ігнашевіч, котрі досі виступають за ЦСКА й можуть взяти участь в цій грі. Натомість пропустять її через травми Васін, Набабкін та Фернандес.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Арсенала\" - 1,33Нічия - 5,25Перемога ЦСКА - 11,5Прогноз Sportanalytic.com - 2:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.