Суперкубок Італії. ”Ювентус” - ”Мілан”. Анонс, суддя, трансляція

2019-01-16 08:00
Туринський \"Ювентус\" та \"Мілан\" зійдуться у матчі за Суперкубок Італії перед відновленням матчів Серії А. До вашої уваги - анонс цього протистояння. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. Суперкубок Італії. 19:30Стадіон: \"Король Абдалла Спортс Сіті\" (Джидда)Суддя: Лука БантіТекстову трансляцію поєдинку читайте ТУТ.

\"Ювентус\"

Підопічні Массіміліано Аллегрі в хорошому настрої прилетіли в Саудівську Аравію, де було вибрано розіграти титул раніше. Зрештою, причин сумувати як наставнику, так і його підопічним в цьому сезоні немає, адже справи на внутрішній арені та у єврокубках йдуть чудово. Чинні чемпіони та володарі Кубка Італії в Серії А жодного разу не покидали поле у статусі переможених в цьому сезоні на внутрішній арені, тоді як в Лізі чемпіонів дозволили собі це зробити двічі, однак гарантували вихід з першого місця у своїй групі.Після трансферу Кріштіану Роналду \"бьянконері\" стали явними фаворитами у всіх турнірах на батьківщині та звісно ж покращили свої шанси на омріяну перемогу в ЛЧ. Тішить наставника команди і те, що лазарет команди практично спорожнів і у сьогоднішній грі можна буде розраховувати на основних виконавців, включаючи зіркового португальця, який сьогодні може здобути свій перший титул з новою командою на арені, де ще рік тому керував гравцями \"Аль-Ахлі\" наш Сергій Ребров. Додає також позитиву і статистика останніх зустрічей з міланським клубом, адже \"Стара Сеньйора\" виграла шість останніх поєдинків у одного зі своїх найпринциповіших суперників в історії.

\"Мілан\"

Якщо \"Юве\" зараз виглядає зеброю, в якої практично мало чорних полос, то от у \"Мілана\" майже все навпаки. Кінцівка першої половини сезону вийшла для підопічних Гаттузо вкрай складною й замість того, щоб бути зараз в ТОП-4 \"бьянконері\" втрачали очки у матчах проти не надто сильних суперників і йдуть п\'ятими. Наставник команди же і взагалі на волосині від відставки.Фанати міланського клубу, напевно, неодноразово згадували в цьому сезоні ще одного українця Андрія Шевченка, який свого часу штампував голи за їхній клуб. Схоже, краще теперішнього наставника збірної України цього там не робив досі ніхто, а форма Гонсало Ігуаїна, який орендований саме у \"Ювентуса\", відверто не вражає, про що відкрито говорить вищезгаданий коуч. Сам аргентинець начебто вже однією ногою в \"Челсі\", а хоч якось допомогти вирішити питання попереду може бразильський новачок команди Лукас Пакета, який зовсім нещодавно приєднався минулорічних фіналістів Кубка Італії, які, до речі, кілька днів тому, ледь пробились чвертьфінал цього турніру, обігравши \"Сампдорію\" тільки завдяки дублю Кутроне в овертаймах.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Ювентуса\" - 1,56Нічия - 4,2Перемога \"Мілана\" - 7,2Прогноз Sportanalytic.com - 3:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.