Ліга чемпіонів. ”Ювентус” - ”Атлетіко”. Анонс, суддя, трансляція

2019-03-12 08:00
\"Ювентус\" спробує створити ще один камбек в Лізі чемпіонів, спробувавши обіграти \"Атлетіко\" після поразки 2:0 в Мадриді. До вашої уваги - анонс цього протистояння.12 березня 2019 року. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Другий матч. 22:00Стадіон: \"Ювентус\"Суддя: Бьйорн Кюйперс (Нідерланди)ТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Ювентус\"

Чинні чемпіони Італії ризикують провалити євросезон, знову розчарувавши своїх вболівальників, які ніяк не можуть дочекатись на трофей Ліги чемпіонів. \"Юве\" після поразки 2:0 у Мадриді ризикує припинити участь в першому за рангом європейському клубному турнірі вже у першому раунді плей-офф. Попри це футболісти та наставник \"бьянконері\" зберігають спокій та впевненість у тому, що зможуть пробитись у чвертьфінал, сподіваючись на допомогу власних трибун. Як би там не було, але в цьогорічному розіграші цього турніру вже траплялось чимало сюрпризів, тому, звісно ж, підопічні Аллегрі все ще претендують на титул, однак зараз знаходяться на межі від вильоту. Бодай один пропущений гол у власних стінах практично поховає шанси на вихід у наступне коло змагань, враховуючи те, як їхні суперники вміють оборонятись і діяти, коли рахунок на їхню користь. Саме тому, Роналду, який забив у ворота \"матрацників\" 22 голи у 32 матчах, та його партнери повинні бути максимально сфокусовані на грі в обороні та нападі впродовж усіх 90 хвилин, а, можливо, й більше. Шанси на те, щоб пройти столичний іспанський клуб є, незважаючи на втрату Сандро (перебір жовтих) та Хедіри (травма). Інші ж гравці \"бьянконері\" сьогодні повинні неабияк постаратись, щоб вперше у своїй історії обіграти цього наразі нефартового для нього суперника.

\"Атлетіко\"

Здобувши комфортний результат на \"Ванда Метраполітано\", підопічні Сімеоне відправляються у Турин, щоб відстояти його у матчі-відповіді. Відправляються, на жаль, без Дієго Кости і Томаса, котрі через жовті у першій грі, змушені пропустити поєдинок в Італії, а також без Лукаса та Феліпе Луїса, в яких пошкодження. Це, до слова, додає головної болі експресивному коучу \"матрацників\", команда якого сьогодні повинна підтвердити те, що у неї є те, що так активно показував Сімеоне після першого забитого голу в попередній грі.Сімеоне та його команда вже давно полюють на кубок чемпіонів та роблять це практично одним складом. Схоже, така от єдність і допомагає столичному клубу щороку серйозно нервувати фаворитів турніру. Впродовж останніх років \"червоно-білі\" помилились всього лише раз, вилетівши у Лігу Європи і вигравши цей турнір. Інші ж роки показали \"Атлетіко\" командою, яка прагне стати найкращою в Європі й готовою долати фаворитів. Матч на новесенькому стадіоні довів, що навіть попри перерву подібні амбіції в цього клубу нікуди не зникли, а тільки додались.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Ювентуса\" - 1,75Нічия - 3,5Перемога \"Атлетіко\" - 5,5Прогноз Sportanalytic.com - 2:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.