Суперкубок України. ”Динамо” - ”Шахтар”. Анонс, суддя, трансляція

2019-07-28 11:00
Сьогодні буде розіграно перший вітчизняний трофей сезону. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 28 липня 2019 року. Матч за Суперкубок України. 21:00Стадіон: \"Чорноморець\" (Одеса)Суддя: Віталій Романов (Дніпро)ТБ: \"Футбол 1\", \"Україна\"Текстову трансляцію поєдинку читайте ТУТ.

\"Динамо\"

По ідеї, саме кияни мали підходити до поєдинку у кращій формі, адже вже за тиждень на них чекає битва в кваліфікації Ліги чемпіонів. Проте лідер \"Динамо\" Віктор Циганков та кращий форвард Фран Соль сьогодні не зіграють через травми, тоді як близький до їхнього рівня Беньямін Вербіч відновився лише під кінець зборів. Плюс результати команди в контрольних зустрічах далекі від ідеальних. Все настільки погано? Ні.У \"біло-синіх\" зберігся кістяк команди з минулого розіграшу, а новачки Олександр Караваєв та Мохамед Кадірі готуються до виходу зі старту. Тренер Олександр Хацкевич нібито вміє перемагати \"Шахтар\", котрий знаходиться у стадії змін. Тож \"Динамо\" слід використовувати нагоду і брати титул, поки суперник не в оптимальних кондиціях.

\"Шахтар \"

Улітку \"гірників\" покинув наставник Паулу Фонсека, а на його місце прийшов інший португалець Луїш Каштру. Якщо не рахувати захисника Додо і нападника Густаво Бланко-Лещука, котрі повернулись з оренд, нових придбань у команди не було. Цілий місяць на зборах в Німеччині \"Шахтар\" намагався пристосуватись до вимог іншого тренерського штабу. І враження у фанів загалом позитивні.Очікується, що команда діятиме з одним опорником і продовжить сповідувати дуже атакувальний футбол. Звісно, суперництво з \"Динамо\" - окремий випадок, але після Суперкубка можна буде робити перші висновки щодо рівня обох. Марлос, Тайсон Ісмаїлі, Мораес та інші зараз здорові й готові до звершень. Тож не дивно, що саме \"Шахтар\" є явним фаворитом пари.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Динамо\": 3,3Нічия: 3,7Перемога \"Шахтаря\": 2Прогноз Sportanalytic.com - 1:2Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.