”Динамо” - ”Олександрія”. Анонс, суддя, трансляція

2019-05-04 08:00
Київське \"Динамо\" прийматиме \"Олександрію\" в рамках 27-го туру УПЛ. До вашої уваги - анонс цього протистояння.4 травня 2019 року. Українська Прем\'єр-ліга. 27-й тур. 17:00Стадіон: НСК \"Олімпійський\"Суддя: Максим КозиряцькийТБ: \"2+2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Динамо\"

Київське \"Динамо\" підходить до матчу проти олександрійців з серйозними кадровими проблемами. До проблем із нападником та травм інших виконавців додались і відсторонення Бурди, Гармаша та Кендзьори після останньої гри проти \"Львова\".В те, що кияни зможуть відродити інтригу за чемпіонство за п\'ять турів до завершення чемпіонату вірить тільки найбільш відданий та наївний вболівальник столичного клубу, який в той же час розуміє, що будь-яка осічка змусить навіть його зневіритись. Зрештою, кияни дограють сезон, в якому можуть занести собі у актив тільки перемогу в Суперкубку, а майбутнє команди залишається доволі туманним, враховуючи незрозумілу ситуацію з Хацкевич, якому, схоже, збиратись давати черговий шанс верхівка не збирається. Як би там не було, дограти з гордо піднятою головою цей сезон кияни зобов\'язані, як і, принаймні, виграти усі матчі, що залишились в них.Матч проти \"Олександрії\" обіцяє бути доволі цікавим, а також експериментальним, враховуючи вищезгадані проблеми зі складом. Латати дірки \"біло-сині\" будуть молоддю, яка досить активно підтягується в останні роки. Цей фактор, безумовно, тішить, якщо ігнорувати те, що з таким от підходом розраховувати на високі результати поки що неможливо. \"Олександрія\" ж серйозна перевірка для молодих виконавців, котрі повинні показати, чи готові вони виступати на такому рівні, а також для резервістів, котрі також повинні доводити, що знаходяться в першій команді не даремно.

\"Олександрія\"

Наприкінці минулого року \"Олександрія\" була доволі близька до того, щоб піти на перерву вище \"Динамо\", але в останньому турі дозволила перегнати столичному клубу себе, після чого відпустила їх ще далі вже у році 2019-му. Як би там не було, підопічні Шарана проводять зразковий сезон та знаходяться за крок до бронзових медалей УПЛ, які гарантуватимуть їм пряме потрапляння в Лігу Європи й суттєву фінансову допомогу. Зимою олександрійці, до слова, ще й підсилились хорошими виконавцями, відпустивши тільки Бондаренка, й маленькими кроками йдуть до заповітної мрії. Щоб досягти її, їм залишилось всього лише трішки навіть попри те, що в спину вже подихує луганська \"Зоря\". Команда Вернидуба, до слова, може скоротити відставання до них на шість очок, якщо сьогодні \"Олександрія\" програє. Причин поїхати зі столиці з нічим у сьогоднішніх гостей вистачає, але вистачає і тих, через все може бути навпаки. Як вже згадувалось вище, кияни мають серйозні кадрові проблеми. \"Олександрія\" ж в останні роки бій українським грандам дає досить пристойний. Те ж \"Динамо\" останній матч на \"Ніці\" програло, до цього двічі зігравши там внічию.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Динамо\" - 1,36Нічия - 4,9Перемога \"Олександрія\" - 8,8Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.