Суперкубок України. ”Шахтар” - ”Динамо”. Анонс, суддя, трансляція

2018-07-21 08:00
\"Шахтар\" та \"Динамо\" відкриватимуть новий сезон в Україні. До вашої уваги анонс \"класичного\".21 липня 2018 року. Суперкубок України. 21:00Стадіон: \"Чорноморець\" (Одеса)Суддя: Костянтин ТрухановТБ: \"Футбол 1\", \"Україна\"Текстову трансляцію поєдинку читайте ТУТ.

\"Шахтар\"

Новий \"Шахтар\" відкриватиме для себе новий сезон із \"золотим дублем\" за плечима. Відкриватиме, до слова, з суттєвими кадровими змінами, котрі, безумовно, так і хочеться вже якомога швидше побачити, адже чинні чемпіони України все практично починають з нуля. Справа у тому, що \"гірники\" залишились без ряду ключових футболістів, котрі в минулому сезоні й грали першу скрипку в команді Фонсеки, котрого, на щастя, таки вдалось залишити в клубі керівництву \"помаранчево-чорних\". Прийшли нові дійсно нові бразильці, а також українці, котрі себе непогано зарекомендували минулого сезону. Так, залишились чимало й минулорічних облич, але якщо минулого року в Одесу приїхав \"Шахтар\", до якого всі вже більш менш звикли, то сьогодні місто-герой побачить дійсно незвичний донбаський клуб.Сьогодні ми вже не побачимо відродженого Бернарда, дирижера та руйнівника Фреда та забивного Феррейру. Не буде сьогодні й символа \"Шахтаря\" Срни, а також невгамовного Тайсона. Останній пропустить старт сезону через чемпіонат світу та викрадення матері в Бразилії.Щодо гри, то тут на авансцену виходить вже вищезгаданий португальський наставник, якого гравці просто кличуть Містером. Так, \"Шахтар\" виграв у минулому сезоні всі три титули, однак варто пам\'ятати й те, що підопічні Фонсеки зуміли зіграти внічию всього лише одного разу, при цьому двічі програвши, не враховуючи минулорічний Суперкубок. Такий фактор, звісно, десь всередині \"гризе\" перспективного фахівця, тому сьогодні фани донеччан очікують й дещо нового Паулу із свіжішими та результативнішими ідеями.

\"Динамо\"

Як і \"Шахтар\", \"Динамо\" влітку розгубило декілька ключових виконавців, при цьому не заробивши на їх відходах жодної копійки. Все ж кияни звикали грати без них ще після зимової перерви й, можна з впевненістю стверджувати, вдавалось їм це досить непогано. Навпаки, те оновлене \"Динамо\" навіть більше подобалось, ніж \"Динамо\" з людьми, які, звичайно ж, за класом на голову вищі, але виступали за столичний клуб без такої мотивації. Не згадати напередодні цього матчу не можна про трансфер Мораеса, до якого його колишні партнери по команді віднеслись вкрай неоднозначно. Все ж такий хід, скоріш за все, ще більше додасть мотивація підопічним Хацкевича, котрі засумували за трофеями та настільки голодні до них, що завтра залишать всіх себе на футбольному полі.Якщо \"Шахтар\" більше хочеться назвати новим, то \"Динамо\" ж більше клубом з деякими новими обличчями, котрі, зрештою, сьогодні не мають високих шансів, щоб потрапити у стартову одинадцятку. Андрієвський, Че Че та Сідклей тільки вливаються у команду й, судячи зі слів самого білоруського фахівця на їхній презентації, наразі не все досить гладко. Що ж до самого Хацкевича, то не тільки його статистика очних протистоянь з \"Шахтарем\" досить непогана, а й, передусім, гра, котру демонструють його хлопці проти найзаклятішого ворога, точно сповнює оптимізмом тисячі сердець вболівальників київського гранду.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Шахтаря\" - 2,12Нічия - 3,6Перемога \"Динамо\" - 3,3Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.