Ліга чемпіонів. ”Ювентус” - ”Тоттенхем”. Анонс, суддя, трансляція

2018-02-13 08:00
Туринський \"Ювентус\" та лондонський \"Тоттенхем\" одні з перших відкриватимуть єврокубкову весну. До вашої уваги - анонс протистояння італійського та британського грандів. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 13 лютого 2018 року. Ліги чемпіонів. 1/8 фіналу (перший матч). 21:45Стадіон: \"Альянц\"Суддя: Фелікс Брих (Німеччина)ТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію дивіться ТУТ.

\"Ювентус\"

Гра чемпіонів Італії у цьому сезоні доволі неоднозначна та під час першої половини сезону зазнала чимало критики. Незвично для себе у такий час туринський гранд на диво не очолює турнірну таблицю чемпіонату Італії, провівши доволі сумнівний груповий етап у Лізі чемпіонів. Зрештою, гра \"бьянконері\" у останні роки стала більш передбачуваною й суперникам дедалі легше протистояти підопічним Аллегрі. Все ж після останніх матчів фани цієї команди дивляться на цей матч з оптимізмом у серцях. \"Юве\" видав серію із десяти перемог поспіль, пропустивши у цих матчах всього лише один раз. Приємною новиною також є і те, що \"прокинувся\" їхній основний снайпер Гонсало Ігуаїн, котрий ризикує пропустити чемпіонат світу, якщо не продовжить у тому ж дусі, що і в останніх матчах. Єдине, що зараз турбує всіх фанів минулорічного фіналіста Ліги чемпіонів, то це участь у матчі їхнього лідера Паулу Дібали, котрий вилетів через травму вже більше як місяць тому. Не зможе взяти участь у грі також і реактивний Хуан Куардадо, в якого також пошкодження.

\"Тоттенхем\"

На відміну від Аллегрі, головний тренер британського клубу може повністю розраховувати на всіх своїх гравців. Точно візьмуть у грі основні лідери \"шпор\" Алі, Еріксен та найкращий бомбардир минулого року Харрі Кейн, котрий тішить усіх фанів столичного клубу результативністю також і в цьому році. Це, до слова, додає ще більшої цікавості протистоянню команди із чудовим захистом та колективу із, мабуть, найкращим форвардом світу на даний момент. Щодо останніх поєдинків, то підопічні Почеттіно також видали непогану серію із 12 матчів без поразок, востаннє поступившись на \"Етіхаді\" грізному в цьому сезоні \"Манчестер Сіті\". Нагадаємо, груповий етап команда з Північного Лондона пройшла неймовірно класно, вигравши п\'ять матчів із шести та одного разу зігравши внічию у групі з \"Реалом\" та \"Боруссією\". Чомусь здається, що після тих успіхів котрі \"Тотнем\" здобув у Англії в останні роки, прийшов час підкорювати вершини із на євроарені...Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Ювентуса\" - 2,05Нічия - 3,3Перемога \"Тоттенхема\" - 4,3Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.