Ліга чемпіонів. ПСЖ - ”Ліверпуль”. Анонс, суддя, трансляція

2018-11-28 08:00
Одним з найцікавіших протистоянь групового етапу цьогорічної Ліги чемпіонів стане поєдинок у столиці Франції, де ПСЖ та \"Ліверпуль\", швидше за все, вирішать, хто з цих грандів не пройде в раунд плей-офф першого за рангом європейського клубного турніру. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 28 листопада 2018 року. Ліга чемпіонів. Група C. П\'ятий тур. 22:00Стадіон: \"Парк-де-Пренс\"Суддя: Шиман Марциняк (Польща)ТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

ПСЖ

Чинні чемпіони Франції ризикують дуже вляпатись другий сезон поспіль. Масштабний суперпроект парижан на грані зриву через те, що клуб, проїжджаючи катком по усіх суперниках в Лізі 1, в Лізі чемпіонів почуває себе не надто впевнено. Ба більше, поразка у сьогоднішній грі та перемога \"Наполі\" в поєдинку із \"Црвеною Звездою\" гарантуватимуть парижанам виліт з турніру, який так вже скільки років хочуть виграти багаті функціонери клубу.Тішить босів та вболівальників цього клубу те, що приступили до тренувань Неймар та Мбаппе, які зазнали травм у таборах збірних й повинні бути готовими до одного з найважливіших матчів цього сезону. Зрештою, сьогодні паризький гранд повинен також помститись і за прикру поразку на \"Енфілді\" на початку осені, коли обидві команди влаштували перестрілку, яка завершилась на користь господарів цього легендарного стадіону. Сьогодні права на помилку і невиразну гру в зірок, які зібрались у цьому клубі, просто немає. Все це через те, що будь-яка помарка, за яку \"Ліверпуль\" готовий покарати блискавично, призведе до неминучих наслідків та просто неочікуваного провалу для усіх.

\"Ліверпуль\"

Дійшовши минулоріч до фіналу цього турніру в Києві, підопічні Клоппа груповий етап проводять досить дивно. Якщо мінімальну виїзну поразку від \"Наполі\" пояснити ще можна, то от 2:0 і бездарна гра у Сербії проти \"Црвени Звезди\" не годиться нікуди. Та навіть попри це \"червоні\" продовжують очолювати групу, маючи у своєму активі дві перемоги. Якщо поразка для ПСЖ - автоматичний виліт з ЛЧ, то \"Ліверпуль\" має право на помилку й також може вирішити все на тому ж \"Енфілді\", помстившись за прикрі 1:0 в Італії.Все ж, звісно, навіть на нічию \"Ліверпуль\" Клоппа сьогодні грати не буде, а усіх фанів очікує одне з найцікавіших протистоянь, що вони, до слова, вже одного разу довели у першій грі. Щонайважливіше, обидві команди підходять до гри в оптимальних складах. Єдиними, хто не зіграє сьогодні в мерсисайдського клубу є Лалана та травмований ще декілька місяців тому Окслейд-Чемберлен.Коефіцієнти букмекерів:Перемога ПСЖ - 2,12Нічия - 4Перемога \"Ліверпуля\" - 3,3Прогноз Sportanalytic.com - 3:2Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.