Ліга чемпіонів. ”Баварія” - ”Реал”. Анонс, суддя, трансляція

2018-04-25 08:00
Мюнхенська \"Баварія\" та мадридський \"Реал\" зіграють свій перший поєдинок в рамках півфінального протистояння Ліги чемпіонів. До вашої уваги - анонс цього суперматчу.25 квітня 2018 року. Ліга чемпіонів. Півфінал. Перший матч. 21:45Стадіон: \"Альянц-Арена\"Суддя: Бьорн Кейперс (Нідерланди)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію цього матчу читайте ТУТ.

\"Баварія\"

Чемпіони Німеччини сьогодні зустрінуться із суперником, який є певним віддзеркаленням їх самих у цьому сезоні. Як і \"королівський клуб\", в першій половині сезону важко було подумати, що з такою грою і результатами ці клуби гратимуть в півфіналі Ліги чемпіонів. Все ж повернення Хайнкеса, яке зустріли доволі неоднозначно, допомогло відродити баварський клуб, котрий вже стала чемпіоном Німеччини, а також фіналіст Кубка своєї країни. Хтозна, можливо, Хайнкес, який попрощався з німецьким грандом кілька років тому, завоювавши требл, повторить з ними це і після свого повернення.Не допоможе німцям сьогодні Давід Алаба, котрий не встигає відновитись від травми. Також в лазареті команді Коман, Толіссо та Нойєр, котрий тільки недавно почав тренуватись із м\'ячами. Ще раніше вилетів і чилієць Артуро Відаль, за якого вищезгаданий наставник мюнхенського клубу обіцяє, що команда й битиметься та спробує виграти київський фінал. Зрештою, форма його футболістів навіть без Відаля і вищезгаданих зірко у останніх матчах говорить сама за себе: в останніх матчах \"Баварія\" нагадує на внутрішній арені ту команду, яку всі звикли бачити роками, відвантажуючи у кожному матчі не менше, ніж три голи за поєдинок. Особливим це протистояння звісно ж буде для Хамеса Родрігеса, котрий влітку покинув \"вершкових\" та саме в \"Баварії\" намагається довести, що \"королівський клуб\" зробив помилку, відпустивши його.

\"Реал\"

Як вже згадувалось вище, початок сезону не може віднести собі у актив і \"Реал\". Підопічні Зідана не досить, що випали з числа претендентів на золоті медалі в Ла Лізі, так ще й несподівано вилетіли в чвертьфіналі Кубка Короля, поступившись за сумою обох матчів \"Леганесу\". Якщо у \"Баварії\" ще восени Карло Анчелотті був відправлений у відставку, то Зідан продовжує знаходитись на тренерському містку команди, яка два роки поспіль не знає собі рівних в цьому турнірі. Зрештою, саме Ліга чемпіонів - це єдиний турнір, який в цьому сезоні може виграти \"королівський клуб\" й футболісти чинних володарів цього трофею вкрай мотивовані, оскільки у випадку поразки в півфіналі або навіть фіналі ЛЧ цей сезон можна буде назвати провальним.Якщо у \"Баварії\" одразу декілька футболістів під питанням участі в сьогоднішній грі, то в \"Реала\" ж, навпаки, лазарет пустий, а єдиний, в кого були певні проблеми зі здоров\'ям, - Начо.Сьогодні нас чекає справді півфінал, котрий гідний фіналу і в якому зустрінуться команди та гравці, що за класом нічим не поступаються одним одному, а єдине, що може визначити, хто ж із них все-таки кращий, - двохматчеве протистояння, котре сьогодні почнеться зі стартового свитка арбітра у Мюнхені о 21:45.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Баварії\" - 2Нічия - 3,75Перемога \"Реала\" - 3,8Прогноз Sportanalytic.com - 2:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.