Ліга чемпіонів. ”Манчестер Сіті” - ”Тоттенхем”. Анонс, суддя, трансляція

2019-04-17 08:00
Британські гранди визначатимуть між собою одного з останніх півфіналістів Ліги чемпіонів. До вашої уваги - анонс цього протистояння. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 17 квітня 2019 року. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Другий матч. 22:00Стадіон: \"Манчестер Стедіум\"Суддя: Джюнейт Чакір (Туреччина)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Манчестер Сіті\"

Нереалізований пенальті Агуеро у першому матчі на новесенькому стадіоні \"Тоттенхема\" у першій грі та пропущений гол від Сона значно ускладнили завдання \"Манчестер Сіті\" у цьому сезоні. Програвши сьогодні та на вихідних, \"городяни\" ризикують програти два найзаповітніших титули, а завадити їм можуть саме \"шпори\", з яких всі постійно жартують, пригадуючи фразу із фільму \"Залягти на дно в Брюгге\".Напередодні гри Пеп отримав полегшення, адже встигнуть підготуватись до неї травмовані раніше Фернандінью та вищезгаданий Кун, до яких, на жаль, не зміг приєднатись наш Олександр Зінченко. Українець не встиг відновитись від ушкодження, яке отримав на початку місяця, та за цією грою спостерігатиме з трибун. На позиції ж лівого захисника зіграє Менді. Як би там не було, але завдання у чинних чемпіонів Англії досить складне. Будь-який пропущений гол буде змушувати їх значно більше та точно нагадуватиме те, як Льоріс відбивав удар Агуеро тижнем раніше. Та навіть попри це шанси на вихід у наступний раунд \"городяни\" мають досить високі. Це вони, до слова, і зроблять, зігравши у свій найкращий футбол, який досить часто і показують в цьому сезоні. Не дарма ж станом на середину квітня команда з Манчестера бореться за всі титули у кожному турнірі, в якому бере участь.

\"Тоттенхем\"

Якщо \"Ман Сіті\" може замінити Зінченка французом Менді, то от у столичного британського гранду проблеми серйозніші. Їхній лідер Харрі Кейн вилетів до кінця сезону через травму гомілкостопа в першій грі та більше не помічник в найближчих поєдинках, що неабияк розчаровує фанів \"шпор\" та головного тренера команди Маурісіо Поччетіно.Зрештою, як діяти навіть без свого лідера \"шпори\" вже навчились та в цьому сезоні демонстрували це неодноразово. Окрім британця, в \"Тотнемі\" продовжують засмалювати Еріксен, Алі та Сон. Кореєць і взагалі в цьому сезоні набрав фантастичну форму, демонструючи не тільки якісну гру, а й хорошу результативність. Саме його влучний удар став вирішальним у першій грі та дозволив святкувати мінімальну перемогу та дати надію на вихід у півфінал. Тепер лондонський клуб знаходиться за крок до виходу в цей раунд та повинен чітко продумати до найменших деталей, як саме його зробити. Будь-яка помилка може стати фатального та спустити \"Тоттенхем\" з небес на землю.Як би там не було, матч між вищезазначеними командами обіцяє бути досить цікавим, особливо, з точки зору тактик, які оберуть на цю гру обидва вельми кваліфіковані спеціалісти. В букмекерів же фаворитом виглядають саме господарі, але, нагадаємо, не будь-яка перемога дозволить \"городянам\" пробитись в наступний раунд.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Ман Сіті\" - 1,33Нічия - 5,8Перемога \"Тоттенхема\" - 10,5Прогноз Sportanalytic.com - 3:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.