Ліга чемпіонів. ”Тоттенхем” - ”Ювентус”. Анонс, суддя, трансляція

2018-03-07 08:00
\"Тоттенхем\" та \"Ювентус\" визначать ще одного чвертьфіналіста Ліги чемпіонів. До вашої уваги - анонс цього протистояння. 7 березня 2018 року. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Другий матч (перший матч - 2:2). 21:45Суддя: Шимон Марциняк (Польща)Стадіон (\"Вемблі\")ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію дивіться ТУТ.

\"Тоттенхем\"

Лондонський клуб доволі близький до першої мінісенсації. Підопічні Маурісіо Поччетіно буквально за крок до того, щоб вибити минулорічних фіналістів цього турніру ще у першому раунді плей-офф. Все ж такий фактор може зіграти зі \"шпорами\" злий жарт і аргентинський спеціаліст неабияк розуміє, що його команду від виходу в наступний раунд, відділяють 90, а, можливо, й всі 120 хвилин. Столичний клуб приємно здивував у Турині, коли завдяки своїм лідерам, котрі сьогодні готові зіграти, зумів відігратись з 2:0, які горіли на табло домашньої арени \"бьянконері\" кілька тижнів тому вже у дебюті поєдинку. Приємно тішить фанів і те, що лазарет команди спорожнів, адже напередодні нарешті залікував пошкодження Тобі Алдервейрелд. Серед втрат у них тільки Серж Орьє, котрий пропустить цей суперматч через перебір жовтих карток. На стороні \"Тотнема\" також і статистика: 17 матчів поспіль \"Хотспур\" не програють у всіх турнірах і 15 - на тимчасовій домашній арені. Єдине, чим поки що не може похвалитись британський гранд, то це досвідом в подібних протистояннях, якого у їхніх сьогоднішніх суперників набагато більше.

\"Ювентус\"

Що стосується \"Юве\", то варто відзначити повернення у команду Гонсало Ігуаїна та Пауло Дібали, котрі пропускали останні матч чемпіонів Італії через травми. Останнього, до слова, вкрай як бракувало підопічним Аллегрі у першому матчі між цими командами, коли лідери Серії А не знали, що робити попереду біля воріт суперника у другій половині гри, яка, безумовно, була за сьогоднішніми господарями. Як варто діяти у атаці аргентинець Дібала, до слова, показав у матчі проти \"Лаціо\", вирвавши мінімальну перемогу для своєї команди в ендшпілі поєдинку. На жаль, попри повернення Дібали вилетів у останній момент хорват Манджукіч, який разом із Бернардескі та Куардадо перебуватиме у лазареті команди.Як уже згадувалось вище, італійський гранд має значно багатший досвід за своїх сьогоднішніх суперників, що, мабуть, є одним із їхніх небагатьох позитивних моментів напередодні матчу. Все ж навіть, незважаючи на туманні перспективи, смугаста частина Турину досі вірить у ідеї й тактику Аллегрі, який частіше своїх прихильників тішить, ніж розчаровує.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Тоттенхема\" - 2,25Нічия - 3,5Перемога \"Ювентуса\" - 3,4Прогноз Sportanalytic.com - 2:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.