ЧС-2018. Мексика - Швеція. Анонс, суддя, трансляція

2018-06-27 08:00
Збірні Мексики та Швеції визначать між собою ще одного учасника плей-офф. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 27 червня 2018 року. Чемпіонат світу. Група F. 3 тур. 17:00Стадіон: \"Центральний\" (Єкатеринбург)Суддя: Нестор Пітана (Аргентина)ТБ: \"НТН\"Текстову трансляцію матчу читайте ТУТ.

Мексика

Збірна Мексики доволі неочікувано підходить до останньої гри групового етапу в статусі лідера квартету F. Звісно, мексиканці прагнуть посісти першу сходинку в своїй групі, щоб зіграти з більш слабшим суперником в 1/8 фіналу ЧС, однак сьогодні їх очікує гра з не менш амбіційною командою, яка продемонструвала на цьому турнірі, що не приїхала пасти задніх, а навіть без Златана Ібрагімовіча може гідно протистояти сильним збірним та боротись за вихід з групи.Що стосується мексиканців, то, переглядаючи їхні поєдинки на форумі, можна стверджувати, що у них зараз збалансована команда, яка організовано діє впродовж усього поєдинку. Чічаріто та компанія легко віддають ініціативу суперникам, не соромлячись діяти другим номером та граючи на контратаках. Саме завдяки ним, до слова, зараз у їхній скарбничці аж шість залікових пунктів та гарантоване місце в наступному раунді. Інша справа, що їхні сьогоднішні суперники також не дуже то й полюбляють контролювати м\'яч, більше схиляючись до тої ж тактики, що і Мексика. Це, до слова, й додає цікавості цьому поєдинку, результат якого не тільки дасть змогу визначити ще одного учасника плей-офф.

Швеція

Збірна Швеції приємно стартувала на форумі, здобувши мінімальну перемогу на корейцями, однак свій другий матч не дотерпіла всього лише декілька секунд, пропустивши на останній хвилині від Німеччини, яка грала у меншості. Тепер шведам нічого не залишається, як перемагати лідерів групи й сподіватись на другий ляп німців на цьому мундіалі, на що відверто шансів дуже мало.Попри це, скандинави демонструють доволі пристойний футбол, граючи дещо закрито і вертикально. Та навіть така от ніби-то захисна тактика непогано працює, про що можна точно стверджувати після двох останніх поєдинків. Сьогодні ж, безумовно, вони вийдуть на поле битись й матимуть неймовірну мотивацію після вищезгаданої болючої поразки від німців. Цікаво також, з яким планом жовто-сині підійдуть до гри, яка для них може стати останньою в Росії.Коефіцієнти букмекерів:Перемога Мексики - 2,5Нічия - 3,3Перемога Швеції - 3,2Прогноз Sportanalytic.com - 1:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.