ЧС-2018. Сенегал - Колумбія. Анонс, суддя, трансляція

2018-06-28 08:00
Збірна Колумбії та Сенегал вияснять між собою одного із останніх учасників плей-офф. До вашої уваги - анонс цього протистояння.28 червня 2018 року. Чемпіонат світу. Група H. Третій тур. 17:00Стадіон: \"Космос Арена\" (Самара)Суддя: Мілорад Мажіч (Сербія)ТБ: \"Інтер\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

Сенегал

Африканська команда стала справжнім відкриттям турніру, стартувавши на форумі із доволі впевненої перемоги над поляками, які вже гарантовано після сьогоднішнього ігрового дня відправляться додому. Зрештою, після нічиєї з японцями ризикують пакувати валізи також і сенегальці, котрим сьогодні потрібно буде протистояти вкрай злій Колумбії та для того, щоб вийти у плей-офф, як мінімум не програти.Зараз Мане та компанія знаходяться й справді на відстані принаймні однієї нічиєї до подолання групового етапу, але знову ж таки, легкої прогулянки їм сьогодні ніхто не обіцяє. Зрештою, головною зброєю \"левів\" є швидкі контрвиступи, за допомогою яких ця команда здебільшого й добивається результату. Колумбія зручний суперник для Сенегала, оскільки гравці південноамериканської збірної не цураються володіти м\'ячем та готові діяти впродовж усього матчу першим номером, що якраз підходить сенегальцям, котрі готові вичікувати свій шанс та вистрілювати реактивними наступами своїх потужних атлетичних гравців.

Колумбія

Перша червона картка на цьому турнірі захисника збірної Колумбії Санчеса принесла численні проблеми цій національній команді, оскільки через неї Хамес та компанія несподівано програли перший поєдинок мундіалю японцям та перед початком звітної гри досі знаходяться поза зоною плей-офф. Якщо їхніх сьогоднішніх суперників задовольнить нічия, то підопічним Пакермана кров з носа потрібна перемога, котра й залишить їх на турнірі.Здобути її можна буде, якщо як мінімум зігравши так, як у останній грі проти поляків, коли колумбійці по-справжньому насолоджувались грою й безапеляційно домінували на футбольному полі. Хтозна, якби не то вищезгадане вилучення, щось схоже можна було побачити і в грі проти японців, однак на цей момент стан речей такий, що Колумбія ризикує провалити цей чемпіонат світу, не вийшовши з групи, і якщо це таки відбудеться, ніхто точно на ту червону списувати це не буде.Коефіцієнти букмекерів:Перемога Сенегала - 4,7Нічия - 3,7Перемога Колумбії - 1,9Прогноз Sportanalytic.com - 0:2Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.