ЧС-2018. Колумбія - Англія. Анонс, суддя, трансляція

2018-07-03 08:00
Колумбійці та британці вияснятимуть між собою, хто стане останнім чвертьфіналістом мундіалю. До вашої уваги - анонс цього протистояння.3 липня 2018 року. Чемпіонат світу. Плей-офф. 1/8 фіналу. 21:00Стадіон: \"Откритіє Арена\" (Москва)Суддя: Марк Гейгер (США)ТБ: \"Інтер\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

Колумбія

Колумбійська команда доволі важко подолала груповий етап, мінімально перемігши у останньому турі не надто сильний Сенегал. Старт форуму ж для них взагалі був провальним: вилучення у дебюті матчу та поразка від Японії, після якої футболісти почали отримувати листи з погрозами, які свого часу отримував вбитий Андрес Ескобар за свій автогол.Та навіть з не надто сприятливою атмосферою колумбійцям вдалось знищити поляків й дотиснути вищезгадану африканську збірну. До слова, останнє їм вдалось зробити без одного зі своїх ключових футболістів - Хамеса Родрігеса, який несподівано був замінений ще у першому таймі.На щастя, до поєдинку з англійцями готуються усі футболісти колумбійської збірної, яка готова знову здивувати на цьому турнірі.

Англія

Збірна Англії піддалась критиці ще навіть до першого поєдинку на ЧС. Справа у тому, що новий наставник англійців повністю проігнорував старожилів національної команди, привізши на мундіаль один з наймолодших складів у історії.Ці виконавці розпочали турнір доволі невпевнено, обігравши Туніс вже у компенсований арбітром до другого тайму час, однак у грі проти Панами всі вони були бездоганними, подарувавши феєрію та безліч голів. Заключна гра проти Бельгії в групі замість того, щоб дати питання на відповіді, навпаки, додала кілька зайвих запитань.На фоні бельгійців британці явно не поступались та тільки вкотре довели, що є такою собі темною конячкою, яку всі звісно ж поважають, однак не чекають від неї дива. Хтозна, можливо, саме зараз час нарешті потішити британський футбол хоч якимись успіхами на міжнародному рівні.Коефіцієнти букмекерів:Перемога Колумбії - 4,1Нічия - 3,3Перемога Англії - 2,2Прогноз Sportanalytic.com - 0:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.