ЧС-2018. Бразилія - Швейцарія. Анонс, суддя, трансляція

2018-06-17 08:00
Збірна Бразилія стартуватиме на чемпіонаті світу поєдинком проти Швейцарії. До вашої уваги - анонс цього протистояння.17 червня 2018 року. Група E. 1 тур. 21:00Стадіон: \"Ростов Арена\"Суддя: Сесар Рамос (Мексика)ТБ: \"Інтер\"Текстову трансляцію переглядайте ТУТ.

Бразилія

Збірна Бразилії приїхала у Росію в статусі одного із фаворитів мундіалю, зібравши врешті решт справді хороших та якісних гравців, котрим під силу виграти форум. Й справді зараз у бразильців дійсно гармонійне покоління, де практично на кожну позицію по два, а той три високоякісні та топові гравці, здатні рівноцінно замінити своїх партнерів по команді.Практично на одному диханні пентакампеони і здолали кваліфікацію на цей турнір, однією із перших країн світу забезпечивши собі поїздку на турнір, який цього разу проходить на стадіонах Росії. Неймар і компанія нарешті почали демонструвати той футбол, котрий дійсно можна назвати бразильським, а національна команда має високі шанси на те, щоб вже вшосте у своїй історії виграти Кубок світу. До слова, сам Неймар вже очухався від важкої травми, отриманої декілька місяців тому, що неабияк тішить усіх фанів збірної Бразилії, які, зрештою, як і всі інші, зможуть насолодитись грою лідера збірної Бразилії та одного з кращих футболістів сучасності.На жаль, не вдалось уникнути травми Дані Алвесу, який пропустить цей ЧС через прикре ушкодження. Саме і за правий фланг оборони зараз найбільше і хвилюються в латиноамериканській країні, однак, знову ж таки, зараз в команді зібрались справді високоякісні гравці, серед яких точно знайдеться заміну оборонцю ПСЖ. Варто відзначити, що тренується у загальній групі вже також екс-гравець \"Шахтаря\" Фред, котрого хотілось би побачити під час матчів цього турніру, як і, зрештою, Тайсона, котрий досі вірний \"гірникам\". Точно більше шансів зіграти у ще трьох екс-гравців донеччан Вілліана, Фернандіню й Дугласа Кости, котрі, як і їхні партнери по збірній, підходять до початку турніру в фантастичній формі.

Швейцарія

Швейцарці провели не менш круту кваліфікацію до мундіалю, але у вирішальному поєдинку за перше місце в групі поступились Португалії, яка й відправилась на цей турнір напряму. Підопічні ж Петковіча путівку на ЧС-2018 здобули завдяки одному та й то скандальному голу з пенальті в двох перехідних поєдинках проти Північної Ірландії.Готуючись же до мундіалю, швейцарці провели кілька товариських поєдинків, в яких варто відзначити нічию проти збірної Іспанії, у котрому європейці продемонстрували, що готові створювати проблеми більш іменитим суперникам та вміють протистояти командам різного калібру.В швейцарців, як і в бразильців зараз зібралось чудове покоління, в якому зібрались як молоді та перспективні, так і досвідчені виконавці, котрі виступають у топових європейських командах. Лідерами ж команди є, безумовно, Родрігес, Джака і Шакірі на чолі з досвідченим Ліхтштайнером, на яких і покладають надії швейцарські вболівальники на цьому турнірі. Як би там не було, але це чемпіонат світу, і як уже показав цей турнір, не завжди фаворит може легко впоратись із андердогом, що, безумовно, тільки додає інтриги кожному поєдинку.Коефіцієнти букмекерів:Перемога Бразилії - 1,42Нічия - 4,9Перемога Швейцарії - 9,6Прогноз Sportanalytic.com - 2:1.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.