ЧС-2018. Бразилія - Коста-Рика. Анонс, суддя, трансляція

2018-06-22 08:00
Пентакампеони світу спробують здобути першу перемогу на турнірі в матчі проти Коста-Рики. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 22 червня 2018 року. Група E. 2 тур. 15:00Стадіон: \"Санкт-Петербург\"Суддя: Бьорн Кюйперс (Нідерланди)ТБ: \"Інтер\"Текстову трансляцію переглядайте ТУТ.

Бразилія

Попри статус одного із фаворитів турніру збірна Бразилії продемонструвала доволі непереконливу гру в стартовому поєдинку мундіалю проти швейцарців. Не знаю, що більше розчарувало усіх вболівальників \"селесао\": результат чи відсутність ефективності у діях зіркових гравців цієї команди. Саме про це, до слова, напередодні й говорив наставник бразильців Тіте, який провів зі своїми підопічними вражаючий кваліфікаційний етап, однак перший матч в Росії відверто розчарував.Як би там не було, але також варто віддати належне і тим же швейцарцям, які організовано зіграли у всіх лініях, нейтралізуючи лідерів збірної Бразилії на чолі з Неймаром. Участь останнього, до слова, в сьогоднішній зустрічі й взагалі була під питанням через ушкодження на тренуванні, однак зірка ПСЖ, схоже, готова до матчу проти Коста-Рики, хоча не виключення, що розпочне протистояння на лаві запасних.В будь-якому випадку сьогодні Ней та компанія просто зобов\'язані брати очки й не приєднуватись до збірних, котрі провалюють цей чемпіонат світу, як от Аргентина з Мессі, наприклад. Для цього їм, до слова, доведеться додати у свою гру більше креативності та тої ж таки ефективності, яких, на жаль, поки що на цьому турнірі ми не побачили.

Коста-Рика

Набирати очки сьогодні також зобов\'язані й костаріканці, для яких програш у цьому матчі практично означатиме виліт з турніру.У поєдинку проти сербів вони продемонстрували, що хоча й вважаються потенційно найслабшою командою в групі, однак можуть огризатись та конкурувати із більш грізними суперниками. Як вже неодноразово показали на цьому ЧС колективи, яких вважають андердогами, протистояти більш іменитим суперникам можна тільки за рахунок командної цілісності та вірі в ідею. Ті ж ісландці та іранці тільки підтверджують ці слова, даючи приклад Навасу та компанії, які можуть створити диво тільки завдяки вищезгаданим факторам.Звісно, сьогодні гравці Коста-Рики вийдуть на поле немов у останній раз, однак залишити їм його непереможеними дозволять саме вищезгадані фактори, без яких протистояти п\'ятиразовим чемпіонам світу їм буде практично неможливо.Коефіцієнти букмекерів:Перемога Бразилії - 1,26Нічия - 6,4Перемога Коста-Рики - 16Прогноз Sportanalytic.com - 2:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.