ЧС-2018. Аргентина - Ісландія. Анонс, суддя, трансляція

2018-06-16 08:00
Третій ігровий день чемпіонату світу подарує цікавий поєдинок між збірними Аргентини та Ісландії. До вашої уваги - анонс цього протистояння.16 червня 2018 року. Група D. 1-й тур. 16:00Стадіон: \"Відкриття Арена\" (Москва)Суддя: Шимон Марчиняк (Польща)ТБ: \"Інтер\"Текстову трансляцію поєдинку переглядайте ТУТ.

Аргентина

Збірна Аргентини, яка ще минулого мундіалю в Бразилії грала у фіналі, ледь зуміла потрапити на чемпіонат світу, який цього року проходить в Росії. Зуміла, зрештою, завдяки генію Ліонелю Мессі, який практично самотужки тягне блакитно-білих вже впродовж тривалої дистанції. Підтвердженням цьому є те, що востаннє до Лео забивали у офіційних матчах за аргентинців більше року тому та й то було зроблено завдяки результативній передачі п\'ятиразового володаря \"Золотого м\'яча\". Як би там не було, але Аргентина таки потрапила на фінальній турнір й, окрім Мессі, привезла у Росії ще декількох топових футболістів, щоправда, залишивши деяких не менш класних вдома. Яка ж атмосфера у збірній продемонструє якраз стартовий для них матч проти ісландців. Поки що ж футбол, в який грають небесно-білі піддається чималій критиці. Особливо тривожно стало, коли аргентинці в рамках підготовки до чемпіонату світу розгромно поступились Іспанії - 6:1. Все ж не слід забувати, що зараз командою керує хитрий Хорхе Сампаолі, в якого є унікальний досвід вміти здобувати трофеї у кубкових турнірах, що він продемонстрував із чилійцями під час Копа Америка. Дещо хитрувати почав \"професор\" і напередодні звітного поєдинку, коли зачитав стартовий склад своєї команди, тим самим дещо заплутавши всіх перед грою.Сама ж команда, за його словами, встигла згрупуватись і стати колективом, що, без сумніву, тішить усіх вболівальників Аргентини, котрі за останні чотири роки аж тричі встигли програти у фіналах. Звісно, щоб, принаймні, повторити таке досягнення, сьогодні їм потрібно обіграти \"вискочку\" з Європи, яка вперше дебютує на турнірі подібного рангу.

Ісландія

Якщо у аргентинців здебільшого вся гра будується на Мессі, то от ісландці відзначаються важкою командною роботою завдяки якій встигли наробити шуму на останньому Євро та на пряму потрапити на перший у своїй історії мундіаль. До речі, хто забув, вікінги посіли першу сходинку в групі, де грала Україна, котра навіть за перехідні матчі у підсумку поборотись не змогла.Чомусь складається враження, що на турнір в Росії ісландці їдуть розважитись та знову продемонструвати тепер вже не тільки Європі, а й всьому світу весь свій колорит. Хоча, звісно ж, кожен із футболістів заряджений та віддасть всього себе на, можливо, єдиному подібному змаганні у своєму житті. Стартуватимуть ж вони і взагалі матчем проти віце-чемпіонів світу з вищезгаданим Мессі, від якого тепер усі персональні фани чекають відповіді на хет-рик Кріштіану Роналду, який вчора самотужки бився з іспанцями. Та навряд чи Лео думає про особисті здобутки на цьому турнірі, як і збірна Ісландії не думає про те, що вона андердог в цьому протистоянні.Хоча такі висновки можна було б зробити, навіть дивлячись останні поєдинки скандинавів перед ЧС. Окрім двох перемог над відверто слабкою Індонезією, Ісландія не змогла виграти шість поєдинків із восьми, граючи із командами рівними собі, а той нижчими. Звісно, така статистика явно не на їхню користь, але, схоже, їм на це просто начхати. Єдине, що вони хочуть, так це вийти та, як і їхні пращури, все показувати на полі битви, тим більше, що робитимуть вони це не тільки з допомогою Одіна, а й з підтримкою несамовитих вболівальників.Коефіцієнти букмекерів:Перемога Аргентини - 1,36Нічия - 5,4Перемога Ісландії - 11Прогноз Sportanalytic.com - 2:0.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.