Футзал. Євро-2018. Україна - Іспанія. Анонс, суддя, трансляція

2018-02-06 08:00
Збірна України побореться за путівку в півфінал Євро-2018 із іспанцями. До вашої уваги анонс цього протистояння.6 лютого 2018 року. Євро-2018. 1/4 фіналу. 22:00Судді: Алессандро Малфер, Анджело Галанте (обидва - Італія), Едуардо Фернандес Коельо (Португалія)Стадіон: \"Арена Стожице\" (Любляна)ТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію дивіться ТУТ.

Україна

Свій перший матч на словенському Євро наша збірна розпочала доволі \"валідольно\": 2:0 не в нашу користь після першого тайму проти румунів змусили задуматись, чи вдасться нам, принаймні, вийти з групи на цьому турнірі? Все ж на другу половину матчу наші хлопці зібрались та зуміли не тільки переломити хід матчу, а й зрівняти рахунок, а потім, за 20 секунд до сирени, вирвати перемогу та гарантувати собі місце в чвертьфіналі. Наступна ж гра повинна була показати, чи здатна наша команда здивувати на цьому турнірі, чи все-таки 1/4 фіналу наш максимум... Знову ж таки 2:0 на користь португальців після першого тайму нічого оптимістичного не давали, однак синьо-жовтим знову вдався камбек і за 8 хвилин до кінця матчу на табло горіло вже \"2:2\". На жаль, бодай за нічию зачепитись таки не вдалось, однак потішило те, що команда Олександра Косенка довела, що вміє \"показувати зуби\" більш грізнішим суперникам із найкращим футзалістом сучасності. Чогось подібного чекають від українців і сьогодні, адже прийшов час нарешті перервати сумну статистику в матчах проти іспанців й нарешті здобути довгоочікувану перемогу, яка нарешті дозволить нашій команді вперше після 2005 року пробитись до четвірки найкращих команд Європи.

Іспанія

Десять. Саме стільки матчів до цього провели між собою сьогоднішні суперники і саме скільки перемог у цих поєдинках здобули іспанці за всю історію. Без сумніву, саме піренейці є одними із фаворитів цього турніру, однак як показали матчі підопічних Лопеса в групі, боротись із цією командою можна. Це, до слова, продемонстрували Франція та Азербайджан. Судячи із матчів, які провела збірна Іспанії на цьому турнірі, зараз та команда далека від тої, яка вигравала минулий чемпіонат Європи, чим, до слова, наші хлопці повинні скористатись. Як би там не було, але за всю історію Євро, яких всього було десять, Іспанія тільки двічі не брала участі у фіналі, тому, звісно, фаворитом цього поєдинку є саме вони. Все ж, цей турнір подарував уже чимало сенсацій, тому не виключення, що сьогодні може бути і ще одна.Коефіцієнти букмекерів:Перемога України - 11Нічия - 5Перемога Іспанії - 1,25Прогноз Sportanalytic.com - 2:3Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.