Футзал. Євро-2018. Румунія - Україна. Анонс, суддя, трансляція

2018-02-02 08:00
Збірна України з футзалу розпочне Євро-2018 поєдинком проти Румунії, яка вже встигла на цьому турнірі зазнати однієї поразки. До вашої уваги - анонс цього протистояння. 2 лютого 2017 року. Євро-2018. Група C. 21:45Стадіон: \"Арена Стожице\" (Любляна)Судді: Адмір Заховіч (Словенія), Болаж Фаркаж (Угорщина), Володимир Кадиков (Росія)ТБ: \"Футбол 2\"Тестову трансляцію дивіться ТУТ.

Румунія

Розпочавши свій перший матч у статусі андердога, збірна Румунії продемонструвала, що певні проблеми більш іменитішим командам здатна створити. Хоча свою першу гру на цьому Євро вони програли португальцям із чарівником Рікардінью, впродовж матчу румуни моментами виглядали досить таки солідно. Особливо виділявся на полі натуралізований бразилець Савіо, який створив чимало проблем тим же португальцям. Зрештою, усім любителям футзалу відомо, наскільки багато латиноамериканців сьогодні виступають у європейських збірних, що доводить і цей чемпіонат Європи. Що характерно цій збірній, то це те, що поєдинки вона починає доволі негативно у плані результату та дій, за що зрештою доволі часто отримує у свої ворота безглузді м\'ячі та змушена виходити на другу половину матчу в статусі команди, якій потрібно відігруватись. Як не дивно, але дуже часто їм це вдається, адже саме у другому таймі підопічних Лупу ніби підміняють і вони додають не тільки в плані руху на майданчику, а й, щонайголовніше, в плані результату. Слід також не забувати і про те, що на цю гру румуни вийдуть вкрай надмотивованими, оскільки поразка автоматично відправить футзалістів цієї збірної додому.

Україна

Що стосується нашої команди, то, звісно ж, вона вважається фаворитом у цьому протистоянні, а від \"синьо-жовтих\", як завжди, чекають хорошого результату на турнірах подібного рівня. \"Синьо-жовті\" є дворазовими віце-чемпіонами Європи, однак востаннє медалі із подібних турнірів привозили ще у 2003 році, поступившись тоді у фіналі Італії. Здолавши непростих хорватів у раунді плей-офф, команда Олександра Косенка провела ще кілька товариських матчів в рамках підготовки до цього турніру, які показали, що наша збірна готова конкурувати та нічим не поступається командам, котрі також виступають в інших групах. Все ж попри будь-які котирування букмекерів, до цієї гри українцям варто підійти обережно, оскільки, як показують деякі сенсаційні результати матчів на цьому турнірі, на майданчику може відбутись все, що завгодно. Як би там не було, гра проти румунів обіцяє бути доволі цікавою, а перемога в ній, до слова, гарантує нашій команді вихід у плей-офф цього турніру. Поки що за нами тільки суха статистика: 1 перемога румунів, 1 нічия та 3 перемоги українців (8:16).Коефіцієнти букмекерів:Перемога Румунії - 6Нічия - 4Перемога України - 1.5Прогноз Sportanalytic.com - 2:4Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.