”Динамо” - ”Шахтар”. Анонс, суддя, трансляція

2019-08-10 08:00
До вашої уваги прев\'ю \"Класичного дербі\" чемпіонату України. 28 липня 2019 року. УПЛ. 3 тур. 17:00Стадіон: НСК \"Олімпійський\" (Київ)Суддя: Ярослав Козик (Мукачеве)ТБ: \"2+2\"Текстову трансляцію поєдинку читайте ТУТ.

\"Динамо\"

Новий сезон тільки-но стартував, а кияни вже знаходяться у доволі складній ситуації. Усе через виїзну поразку від \"Брюгге\", яка наблизила їх до вильоту з Ліги чемпіонів і провалу основного завдання. В таких умовах навіть зустріч із \"Шахтарем\" відходить на другий план, якою б принциповою вона не була. Звісно, програвати розгромно вдома ніяк не можна, але успіх у вівторок стратегічно важливіший - він згладить будь-що. І тут цікаво, як себе поведе тренер Олександр Хацкевич. Чи вдасться він до ротації, щоб поберегти лідерів? Або ж прийматиме екстрені заходи із награванням нових схем?\"Динамо\" взяло Суперкубок, забезпечивши собі психологічну перевагу. Сьогодні знову можна буде віддати м\'яч супернику, відносно високо пресингувати і чекати свого шансу. Найбільш цікавими позиціями у \"біло-синіх\" є вінгери, де і мають відбутись головні перестановки. Пара Вербіч - Караваєв відверто не вразила у Бельгії, тож де Пена чи новачок Родрігес, ймовірно, отримають шанс проявити себе. Плюс кращий гравець УПЛ минулого сезону Циганков має якомога швидше набрати форму. Словом, тут є на що подивитись.

\"Шахтар \"

На папері \"гірники\" знаходяться у виграшній ситуації. Так, у них було більше часу на підготовку до матчу і їм поки не треба \"відволікатись\" на думки про єврокубки. Після програшу першого трофею сезону \"Шахтар\" впевнено переміг \"Олександрію\" й \"Карпати\", тому настрій там бойовий. Наставник Луїш Каштру поки награє старі схеми команди, чого цілком вистачає для лідерства в турнірній таблиці.Очевидно, що гратимуть лише найсильніші, включно із Марлосом, Тайсоном та Ісмаїлі. Втім проти \"Динамо\" досвідченим бразильцям складно розривати оборону і, можливо, хтось із молодняку міг стати джокером. На зборах \"Шахтар\" використовував різні тактики, втім завжди намагався контролювати темп. Під тиском чужих фанів і необхідності реваншу виграти буде ще складніше. Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Динамо\": 2,9Нічия: 3,3Перемога \"Шахтаря\": 2,4Прогноз Sportanalytic.com - 0:0Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.