”Динамо” - ”Шахтар”. Анонс, суддя, трансляція

2018-05-19 08:00
Сьогодні \"Динамо\" і \"Шахтар\" зіграють свій останній матч в сезоні. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 19 травня 2018 року. 32 тур УПЛ. 19:30Стадіон: ім. В. Лобановського (Київ)Суддя: Віталій Романов (Дніпро)ТБ: \"2+2\"]Текстову трансляцію цього поєдинку читайте ТУТ

\"Динамо\"

Київське \"Динамо\" підходить до гри з донецьким \"Шахтарем\" не в найкращому настрої. Всього за кілька останніх матчів \"біло-сині\" втратили будь-які шанси на те, щоб здобути хоча б один трофей за підсумками сезону. Кияни без шансів програли \"гірникам\" Кубок України, а також втратили надії на перемогу в чемпіонаті України і фінішують лише другими в турнірній таблиці.Звісно, що в матчі з \"Шахтарем\" динамівці спробують хоч якось реабілітуватись за провалений сезон перед власними вболівальниками і виграти матч в принципового суперника, однак навіть попри невмотивованість \"гірників\" перемогти команді Хацкевича буде не просто. Даний матч буде важливим і з огляду на майбутнє в клубі самого Хацкевича, оскільки наразі невідомо, чи продовжить він тренувати команду в наступному сезоні. Можливо, позитивний результат в грі з \"Шахтарем\" підвищить його шанси на те, щоб продовжити почату роботу на тренерському містку \"біло-синіх\". Також матч з \"Шахтарем\" може стати прощальним матчем для ветерана команди Олега Гусєва, котрий таким чином може попрощатися з вболівальниками клубу, а тому гра обіцяє бути цікавою.

\"Шахтар\"

Перед матчем з київським \"Динамо\" стало відомо, що головний тренер команди Паулу Фонсека продовжив контракт з клубом ще на два роки. Для донецької команди матч з киянами не матиме жодного значення з турнірної точки зору. В минулому турі \"гірники\" в грі з рівненським \"Вересом\" оформили своє 12-е чемпіонство , а тому слід очікувати, що в поєдинку з киянами команда може зіграти не повністю оптимальним складом , а спробує поекспериментувати і дати можливість проявити себе гравцям, котрі не мали стабільного місця в основі протягом сезону.Одразу двоє лідерів донецького клубу Фред і Тайсон вже відлетіли в Бразилію, аби відпочити від важкого сезону і готуватися до ЧС, а два центральні захисники Іван Ордець і В\'ячеслав Кривцов перебувають в лазареті і також не зможуть допомогти команді в цій грі. Однак українське класико завжди відзначалось безкомпромісністю і бойовим настроєм. Кого б Фонсека не виставив на матч гравці в будь-якому випадку покажуть свій максимум і спробують довести коучу, що гідні грати в основі.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Динамо\" - 3,5Нічия - 3,2Перемога \"Шахтаря\" - 2,2Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.