ПСЖ - ”Манчестер Юнайтед”. Анонс, суддя, трансляція

2019-03-06 08:00
Один з перших чвертьфіналістів Ліги чемпіонів визначиться на \"Парк-де-Френс\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 6 березня 2019 року. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Другий матчСтадіон: \"Парк-де-Френс\"Суддя: Дамір Скоміна (Словенія)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

ПСЖ

Незважаючи на втрату бразильця Неймара, паризький гранд провів практично ідеальний перший поєдинок проти МЮ на \"Олд Траффорд\", завдавши першу поразку команді після призначення Сульшера. Парижани продемонстрували, що готові виграти важливі поєдинки не тільки з вищезгаданим латиноамериканцем і є однією згуртованою командою, де зараз панує чудова атмосфера та відносини між тренером та футболістами, які чітко виконують те, чого вимагає від них їхній коуч.Як би там не було, але розслаблятись чинні чемпіони Франції не будуть й на другий поєдинок проти британського клубу, швидше за все, вийде оптимальний склад. Окрім Неймара, не зіграти в цьому поєдинку може і уругваєць Едінсон Кавані, в якого проблеми зі стегном. Його, можливо, німецький наставник вирішить поберегти й дасть йому не весь ігровий час. Зрештою, окрім Неймара, який вже близький до відновлення, лазарет парижан порожній, а всі основні виконавці готові взяти участь у грі, в якій вони виглядають відвертими фаворитами, враховуючи результат першого матчу та кадрові втрати їхнього суперника.

\"Манчестер Юнайтед\"

Вісім. Саме скільки футболістів МЮ пропустить матч-відповідь проти ПСЖ через травми (Еррера, Матіч, Лінгард, Мата, Валенсія, Санчес, Марсіаль) та дискваліфікацію (Погба). Новий вищезгаданий тренер \"червоних дияволів\" справді опинився у доволі незручному становищі, адже всі розуміють, що пройти у наступний раунд його команді буде неабияк складно. Незважаючи на такі невтішні прогнози, бойової одиниці норвезькому наставнику вистачає і сьогодні не виняток, що в основі можна буде побачити Фреда, який ще рік тому виступав за \"Шахтар\" в чемпіонаті України. На щастя, відновився від ушкодження Решфорд, без якого б манкунанці і взагалі виглядали абсолютно новою командою попереду.Матч проти ПСЖ - серйозний виклик для Сульшера, якому і справді потрібно буде створити диво, враховуючи всі ті обставини, які склались. Зрештою, неочікуваних результатів та поєдинків у Лізі чемпіонів вистачає і хтозна, можливо, саме завдяки цій грі екс-гравець манчестерського гранду зможе переконати керівництво запропонувати йому роботу на постійній основі та почати нову сторінку в історії цього великого клубу, який досі не може відновити славу часів перебування у клубі легендарного Алекса Фергюсона, який і запам\'ятався камбеками, який потрібно створити сьогодні.Коефіцієнти букмекерів:Перемога ПСЖ - 1,5Нічия - 4,9Перемога \"Манчестер Юнайтед\" - 6,7Прогноз Sportanalytic.com - 2:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.