Ліга чемпіонів. ”Манчестер Юнайтед” - ”Барселона”. Анонс, суддя, трансляція

2019-04-10 11:00
Каталонська \"Барселона\" завітає у гості до \"Манчестер Юнайтед\" в рамках першого чвертьфінального матчу Ліги чемпіонів. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 10 квітня 2019 року. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перший матч. 22:00Стадіон: \"Олд Траффорд\"Суддя: Джанлука Роккі (Італія)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Манчестер Юнайтед\"

\"Червоні дияволи\" доволі сенсаційно пройшли в чвертьфінал Ліги чемпіонів, створивши диво у другому матчі проти французького ПСЖ й сенсаційно вийшовши у наступний раунд цього турніру. Навіть попри відверті проблеми зі складом манкуніанці змогли отримати потрібний результат в столиці Франції й сьогодні робитимуть перший крок до півфіналу цього турніру. Робитимуть із новим головним тренером. Саме таку посаду тепер займає Уле-Гуннар Сульшер після вищезгаданої перемоги над парижанами.Перед грою в команді норвежця, до слова, є певні кадрові проблеми, однак вони не стосуються основного бойового складу, який сьогодні і збирається випустити в ще один бій скандинавський наставник. \"Манчестер\" - команда-загадка в Лізі чемпіонів, яку практично всі вже списали після відходу Жозе Моурінью в цьому сезоні як в АПЛ, так і на євроарені. Все ж Сульшер зумів повернути команді той стиль, який був їй притаманний кілька років тому, коли сам він ще грав під керівництвом легендарного коуча Алекса Фергюсона. За часі шотландця, до слова, МЮ регулярно доходив до заключних стадій плей-офф. Що ж буде з його наслідувачем - поки що невідомо. Все ж маленьке диво його команда вже встигла створити.

\"Барселона\"

\"Барселона\" вперше зіграє з \"Манчестер Юнайтед\" після легендарної перемоги на \"Вемблі\" у фіналі Ліги чемпіонів вісім років тому. З того складу \"синьо-гранатових\" залишились всього лише три футболісти: Ліонель Мессі, Серхіо Бускетс та Жерар Піке. Для останнього, до слова, ця гра і взагалі буде символічною, адже попри свою любов до \"Барселони\" свої перші кроки у великому футболі він робив саме на газоні, де сьогодні і зіграє.\"Барса\", як і МЮ, не має серйозних кадрових втрат та готова протистояти своєму супернику найоптимальнішим складом. Ситуація в Ла Лізі та Кубку дозволяє \"блаугранас\" повністю зосередитись на матчі ЛЧ, де вони сьогодні сподіваються зробити ще один крок до ще одного треблу. Все ж, як би там не було, але Ліга чемпіонів досить непередбачуваний турнір, що й доводить минулорічний виліт команди Вальверде від \"Роми\" в чвертьфіналі. Після перемоги над \"Ювентусом\" у фіналі цього турніру в 2015 році, \"Барса\" чотири роки поспіль не грала навіть у півфіналі цього турніру, за чим неабияк засумували фани безсумнівного фаворита цьогорічного розіграшу, враховуючи форму, склад і якість гри.Коефіцієнти букмекерів:Перемога МЮ - 3,8Нічия - 3,7Перемога \"Барселони\" - 2Прогноз Sportanalytic.com - 1:2Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.