Ліга чемпіонів. ”Наполі” - ПСЖ. Анонс, суддя, трансляція

2018-11-06 08:00
Вечір вівторка подарує цікаве протистояння у Неаполі, де футбольних вболівальників очікує один з найдраматичніших матчів між \"Наполі\" та ПСЖ. До вашої уваги - анонс цього протистояння. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 6 листопада 2018 року. Ліга чемпіонів. Група C. 4-й тур. 22:00Стадіон: \"Сан-Паоло\"Суддя: Бьорн Кюйперс (Нідерланди)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Наполі\"

Новий \"Наполі\" у новому сезоні з новим тренером - це дійсно щось нове. Прихід Карло Анчелотті й відхід Мауріціо Саррі, який зараз феєрить у АПЛ, серйозно вплинули на італійський гранд, котрий відверто не розчаровує ні в Лізі чемпіонів, ні в Серії А. Незважаючи на те, що на поєдинок в столиці Франції неаполітанці їхали в статусі андердога, звідти вони ледь не виїхали переможцями, пропустивши гол, який подарував парижанам нічию, тільки у компенсований арбітром до другого тайму час.Як би там не було, сьогоднішній \"Наполі\" швидко став клубом Татка Карло, котрий після провалу в \"Баварії\" горить бажанням реабілітуватись. Ще більше мотивації в нього додається від того, що протистоятиме йому клуб, який він і починав свого часу будувати. Цей поєдинок, до слова, є вкрай важливим для обох команд, оскільки осічка будь-кого з суперників з величезною долею ймовірності коштуватиме їм раунду плей-офф Ліги чемпіонів.

ПСЖ

Якщо в чемпіонаті Франції Неймар та компанія, відверто кажучи, не напружуються, то от в першому за рангом єврокубковому турнірі справи для минулорічних переможців Ліги 1 йдуть не так гладко. Як вже згадувалось вище, поразка як для \"Наполі\", так і ПСЖ може стати фатальною.Як би там не було, однак до гри парижани підходять у повній бойовій готовності, маючи оптимальний склад, як і, зрештою, їхні сьогоднішні суперники. Виліт з ЛЧ в груповому етапі - точно не те, на що сподіваються власники клубу, котрі за останні роки витратили декілька сотень мільйонів євро на підсилення, здійснивши найдорожчі трансфери в історії футболу. Все ж, як показав перший матч у Парижі, подекуди й цього недостатньо, щоб протистояти команді з менш гучнішими іменами. Виправляти ж це доведеться на не дуже гостинному в цьому сезоні \"Сан-Паоло\", звідки в цьому сезоні суперникам загалом вдалось вивезти тільки одне очко.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Наполі\" - 2,9Нічия - 3,6Перемога ПСЖ - 2,5Прогноз Sportanalytic.com - 1:2Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.