Ліга Європи. ”Динамо” - ”Яблонець”. Анонс, суддя, трансляція

2018-12-13 08:00
Київське \"Динамо\" завершуватиме рік домашнім поєдинком проти чеського \"Яблонця\". До вашої уваги - анонс протистояння.13 грудня 2018 року. Ліга Європи. Група K. 6-й тур. 19:55Стадіон: НСК \"Олімпійський\"Суддя: Вільяльмюр Торарінссон (Ісландія)ТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Динамо\"

Київське \"Динамо\" фактично завершило першу частину сезону й думками вже у відпустці, адже внутрішній чемпіонат взяв паузу, а в Лізі Європи кияни вирішили ще у попередньому матчі проти \"Астани\", мінімально здолавши казахів та гарантувавши вихід у раунд плей-офф з першого місця. Тому гра проти \"Яблонця\" - формальність, яку повинен використати Олександр Хацкевич та його тренерський штаб на власний розсуд. Окрім Йосіпа Піваріча, травмованих у команді немає, як і не пропустить ніхто цей матч через дискваліфікацію, тому коучу \"біло-синіх\" слід вирішити, кого саме випустити в цьому матчі.Швидше за все, радикально змінювати склад білоруський фахівець не буде й, швидше за все, дасть пограти тим, хто в цьому сезоні мав мало ігрової практики. Повинен вийти такий собі своєрідний мікс між гравцями основи та резерву, який, зрештою, обійдеться без технічних гравців, враховуючи погоду, а також стан поля, на якому вчора \"Шахтар\" вилітав у Лігу Європи. Та навіть не основний склад \"Динамо\" повинен перемагати такий скромний клуб як \"Яблонець\", гравці якого також мають намір завершити єврокубки на мажорній ноті, як і їхні суперники.

\"Яблонець\"

Чеський клуб за тур до завершення групового етапу Ліги Європи знаходиться на дні таблиці й вище стрибнути вже не зможе. Єдина їхня мотивація у цьому поєдинку, то це перша перемога в Лізі Європи, адже, окрім домашніх нічиїх проти \"Динамо\" та \"Астани\", клуб українця Едуарда Соболя всі інші поєдинки програв. Матч, до слова, обіцяє бути складним для чехів, враховуючи вищезгадану ситуацію з полем та погодою, тому сьогодні від команд очікуємо більш силового футболу. Якщо у киян єдиною втратою є Піваріч, то у чеського клубу не зіграє Якуб Поважанец та ще п\'ять футболістів, в яких травми. Таким чином, сюрпризів зі складом слід очікувати не тільки від господарів, а й від гостей, які вважають андердогами цієї гри.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Динамо\" - 1,65Нічия - 3,8Перемога \"Яблонця\" - 5,8Прогноз Sportanalytic.com - 1:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.