Ліга чемпіонів. ”Реал” - ”Баварія”. Анонс, суддя, трансляція

2018-05-01 08:30
Мадридський \"Реал\" та мюнхенська \"Баварія\" сьогодні визначать першого фіналіста Ліги чемпіонів. До вашої уваги - анонс цього протистояння. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 1 травня 2018 року. Ліга чемпіонів. Півфінал. Другий матч (перший - 2:1). 21:45Стадіон: \"Сантьяго Бернабеу\"Суддя: Джюнейт Чакір (Туреччина)ТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію дивіться ТУТ.

\"Реал\"

Столичний іспанський гранд знаходиться за крок до того, щоб втретє поспіль зіграти у фіналі Ліги чемпіонів та збільшити свої шанси на те, щоб виграти принаймні один трофей у цьому сезоні. Команда Зідана провалила стартовий відрізок сезону й невиразно зіграла в середині, однак кінцівку \"вершкові\" проводять практично ідеально й особливо це стосується їхніх матчів в найпрестижнішому європейському клубному турнірі. Звісно, непереконливий останній домашній матч \"королівського клубу\" проти \"Ювентуса\" вкотре дав зрозуміти, що з \"Реалом\" можна спокійно грати будь-де й, безумовно, цей момент дає розуміти, що не все у зустрічі цих клубів вирішено й робить цей півфінал ще більш цікавішим. Не допоможе сьогодні мадридському клубу Іско, котрий не тільки пропустить звітний поєдинок, а й не зіграє у Ель-Касіко, яке заплановане на найближчі вихідні. Натомість решта виконавців готові продовжувати творити історію \"бланкос\" й спробують зробити все, щоб зіграти фінальний матч у Києві.

\"Баварія\"

На відміну від \"Реала\", німецький клуб все ще бореться за усі три трофеї й зберігає шанси на те, щоб повторити требл, який їм вдавався якраз за часів Хайнкеса. Ця гра, своєрідне дежавю минулорічного протистояння в ЛЧ між цими командами, в якому \"баварці\" також спочатку програли свій домашній матч з рахунком - 1:2, але зуміли майже створити диво у Іспанії, перевівши матч у овертайми й поступившись тільки вже у них. Подібної звитяга, але дещо з кращим фіналом очікують фанати німецького гранду й сьогодні.Щоправда, не допоможуть їхній команді сьогодні аж п\'ятеро футболістів, які є кістяком команди. Не зіграють через травми Відаль, Боатенг, Нойєр, Коман та Роббен. Все ж \"Баварія\" на те й великий клуб, тому має практично рівноцінні заміни цим гравцям. Що ж цього вийде - побачимо вже сьогодні о 21:45.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Реала\" - 2,2Нічия - 4Перемога \"Баварії\" - 3,1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.