Ліга чемпіонів. ”Наполі” - ”Шахтар”. Анонс, суддя, трансляція

2017-11-21 08:00
Донецький \"Шахтар\" завітає до Неаполя з надією достроково оформити вихід у плей-оф Ліги чемпіонів. Як же підходять до цього поєдинку український та італійський клуби - читайте у анонсі нижче.21 листопада 2017 року. Ліга чемпіонів. Група F. 5 тур. 21:45Стадіон: \"Сан-Паоло\"Суддя: Дамір Скоміна (Словенія)ТБ: \"Україна\", \"Футбол 1\"Текстову трансляцію матчу дивіться ТУТ

\"Наполі\"

Обігравши на вихідних у непростому поєдинку \"Мілан\", неаполітанці вкрай серйозно чекають одного із найважливіших матчів сезону, який ризикує стати для них фатальним у цій Лізі чемпіонів через недооцінку суперника в першому турі першого за рангом європейського клубного турніру. Підопічних Мауріціо Саррі не цікавить сьогодні нічого, окрім перемоги, яка й подарує надію на єврокубкову весну. Попри те, що проти одноосібного лідера Серії А сьогодні гратиме колектив не із топ-чемпіонату, чомусь навіть не спадає думок про те, що сьогодні \"гірникам\" протистоятиме найоптимальніший основний склад італійського гранда. Варто, щоправда, і відзначити, що не допоможуть їм тільки лівий фуллбек Фаузі Гулям, котрий через важку травму повернеться вже у наступному році, та основний центрбек Каліду Кулібалі, який у грі проти \"Фейєнорда\" отримав зайвий \"гірчичник\". Ну а як грати без польського нападника Аркадіуша Міліка, один з найкращих італійських фахівців на цей момент вже давно придумав та, як можна побачити з останніх результатів, це пішло тільки на користь команді у плані гри в атаці.

\"Шахтар\"

На відміну від своїх сьогоднішніх суперників, чемпіони України мають право на осічку й вибороти путівку в плей-оф можуть також у наступному матчі проти \"Ман Сіті\", котре у Харків, скоріш за все, прилетить не найбільш оптимальним складом. Але, безумовно, \"гірники\" хочуть, щоб саме сьогоднішній вечір став для них фартовим й, за словами наставника команди Паулу Фонсеки, його гравці приїхали не оборонятись, а грати у свій, атакувальний футбол. Попри \"ляпас\", який донецький клуб отримав у п\'яницю від \"Олександрії\" в чемпіонаті, сьогодні навіть одне зароблене очко змусить усіх фанів команди з Донбасу пробачити своїх улюбленців. Це, потішить і, мабуть, всіх українських вболівальників, котрі давненько не бачили представника нашої країни в плей-оф Ліги чемпіонів. Додає оптимізму також і повернення у основний склад Ярослава Ракицького, який минулий поєдинок євротурніру пропускав через дискваліфікацію. А от серед втрат залишаються травмовані Кривцов та Малишев і, як пише офіційний сайт УЄФА, дискваліфікований Даріо Срна.Коефіцієнти від букмекерів:Перемога \"Наполі\" - 1,44;Нічия - 5,25;Перемога \"Шахтаря\" - 7.Прогноз Sportanalytic.com: 2:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.