Ліга чемпіонів. ”Ліверпуль” - ”Наполі”. Анонс, суддя, трансляція

2018-12-11 08:00
Матч, у якому визначиться, для кого з топ-клубів Ліга чемпіонів завершиться на груповому етапі. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 11 грудня 2018 року. Ліга чемпіонів. Група C. 6 тур. 22:00Стадіон: \"Енфілд\"Суддя: Дамір Скоміна (Словенія)ТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Ліверпуль\"

Якщо перед початком матчів п\'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів ліверпульський клуб був лідером своєї групи, то перед звітним поєдинком учасник останнього фіналу цього турніру ризикує залишитись без групового етапу. Ситуацію, в яку самі себе загнали підопічні Клоппа виглядає складною й сьогодні нічого іншого, як перемога над \"Наполі\" їх не влаштовує. Все ж за словами коуча мерсисайдців його команда грає доволі непогано на домашній арені й сьогодні спробує повторити те, що робила в матчах проти ПСЖ та \"Црвени Звезди\". Обіцяє німецький фахівець також і деякі зміни, які стосуються оборони, адже, як і всі, розуміє, наскільки ця гра буде делікатною та залежатиме від окремих епізодів.Попри незрозумілу і нелогічну осічку в Сербії, в \"Ліверпуля\" доволі добре йдуть справи на внутрішній арені, де вони після останнього зіграного туру очолюють турнірну таблицю. Тішить та сповнює серця вболівальників \"червоних\" також і те, що нарешті прокинувся Салах, котрий за півтора сезону встиг стати одним із найпам\'ятніших гравців команди за останні десятиріччя. Прокинувся він неабияк вчасно і повинен повести за собою команду сьогодні вечером, коли від нього, його партнерів та настрою залежатиме те, в якому раунді плей-офф гратиме одна з команд київського фіналу: Ліги чемпіонів чи Ліги Європи.

\"Наполі\"

Італійський клуб, як і \"Ліверпуль\", підходить до гри без втрат основних виконавців, а також з високими шансами на вихід у наступний раунд. Все, що сьогодні потрібно неаполітанцям - це не пропустити або ж забити як мінімум стільки, скільки команда суперника. Команду, яку прийняв Анчелотті цього року демонструє в Лізі чемпіонів відмінний футбол, а заміна Карло на Саррі виявилась практично не помітною, якщо брати до уваги участь \"небесних\" у Лізі чемпіонів. Як би симпатично не виглядав цей італійський клуб, але шанси на те, щоб другий сезон поспіль не вийти з групи в Лізі чемпіонів, також доволі немалі, щоправда, якщо минулоріч цю команду вибивав наш \"Шахтар\", то цього разу за представника Серії А взялись справжні акули європейського футболу, з компанії яких вийти у наступний раунд ЛЧ буде справжнім подвигом. До цього ж \"Наполі\" всього лише бракує простої нічиєї, а сам \"Папа Карло\" вже придумав план для своїх підопічних, які будуть боротись за вихід в плей-офф турніру, який їхній теперішній наставник вже встиг виграти тричі у якості тренера.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Ліверпуля\" - 1,66Нічия - 4,5Перемога \"Наполі\" - 5,05Прогноз Sportanalytic.com - 2:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.