”Карпати” - ”Динамо”. Анонс, суддя, трансляція

2018-12-08 10:30
\"Динамо\" їде до Львова помститись \"Карпатам\" за поразку в першому колі. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 8 грудня 2018 року. УПЛ. 18-й тур. 14:00Стадіон: \"Україна\"Суддя: Олександр ОмельченкоТБ: ZIKТекстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Карпати\"

Львівські \"Карпати\" знову провалили першу половину сезону і перед останнім поєдинком цього року йдуть на 10 сходинці в турнірній таблиці. Моментами \"зелено-білі\" демонстрували непоганий футбол, як от у першому колі проти того ж \"Динамо\" (0:2), але сумарно цей відрізок сезону провели не надто добре. Більше того, залишив \"зелено-білих\" під кінець року і головний тренер, який поїхав підкорювати Південну Корею.Сьогодні ж львів\'янами керуватиме вже знайомий всім Олег Бойчишин, який змушений знову тимчасово очолити команду. Як би там не було, але склад в поки що його команді виглядає досить непоганим та вже точно дасть бій одному з грандів українського футболу, що, зрештою, \"Карпати\" майже і завжди роблять у домашніх матчах.

\"Динамо\"

Київське \"Динамо\" вирішило завдання стосовно виходу в плей-офф Ліги Європи й зараз намагається завершити футбольний рік на мажорній ноті. Кияни також дещо розчарували у першій половині сезону й мають серйозні шанси, щоб завершити 2018 рік навіть не на другій сходинці в турнірній таблиці. Щоправда, якщо гра протягом сезону в \"біло-синіх\" була досить неоднозначною, то ближче до завершення року підопічні Хацкевича демонструють, мабуть, те, щоб і хотілось бачити їхнім вболівальникам.Сьогодні кияни спробують не тільки перемогти, щоб завершити рік в УПЛ перемогою, а й спробують відомстити \"Карпатам\" за прикру домашню поразку - 0:2.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Карпат\" - 7,7Нічия - 4,6Перемога \"Динамо\" - 1,4Прогноз Sportanalytic.com - 1:2Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.