”Динамо” - ”Чорноморець”. Анонс, суддя, трансляція

2018-12-03 08:00
\"Динамо\" та \"Чорноморець\" завершуватимуть сімнадцятий тур Прем\'єр-ліги. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 3 грудня 2018 року. УПЛ. 17 тур. 18:30Стадіон: НСК \"Олімпійський\"Суддя: Юрій ІвановТБ: \"2+2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Динамо\"

Київське \"Динамо\" підходить до гри проти \"Чорноморця\" в хорошому настрої, оскільки цього тижня мало не тільки більше днів на підготовку до матчу під час єврокубків, а й гарантувало собі вихід у плей-офф Ліги Європи. Киянам залишилось зіграти в цьому році, зрештою, два матчі в УПЛ, враховуючи, що в ЛЄ все вирішено. Одним із них буде домашній поєдинок проти одного з аутсайдерів української Прем\'єр-ліги. Зараз в киян є певні кадрові проблеми. І якщо всередині поля і у обороні травмованих гравців є кому замінити, то от відстуність Артема Бєсєдіна подекуди створює певні труднощі, оскільки Вербіч, який створює більше загрози на позиції крайного хавбека, змушений грати нападника, на позиції якого, щоправда, теж непогано себе проявляє. Як би там не було, але центрфорварда киянам вкрай як треба, тому весною на вістрі у віце-чемпіонів України може з\'явитись нове обличчя. Зараз же залишилось завершити рік на мажорній ноті, що не вдасться, якщо не обіграти одеситів, що довзолить скоротити відрив від \"Шахтаря\", який в цьому турі очки втратив.

\"Чорноморець\"

Перемога над \"Арсеналом\" в минулому турі вкрай як додала оптимізму \"Чорноморцю\", який до цього програв сім поспіль офіційних поєдинків. Дехто з гравців \"моряків\" навіть розплакався, адже команда ну вкрай як довго не могла навіть зіграти внічию, а тут та жахлива серія нарешті перервалась.Сьогодні підопічні Червенкова спробують здивувати і створити диво, адже на сьогоднішній день всім зрозуміло, що команди болгарина та білоруса Хацкевича ну дуже на різних полюсах. Та навіть попри це, одного разу щось схоже до дива у матчі з віце-чемпіонами України одеситам створити вже вдалось. Перший матч між ними завершився дещо сенсаційною нічиєю, тому так швидко списувати \"синьо-чорних\" не варто. Зрештою, кінцівка першої половини показує, що лідери часто оступаються. Хтозна, чи не повториться з \"Динамо\" це знову і сьогодні.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Динамо\" - 1,1Нічия - 9,5Перемога \"Чорноморця\" - 27Прогноз Sportanalytic.com - 3:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.