”Олександрія” - ”Динамо”. Анонс, суддя, трансляція

2018-11-25 08:00
Матч між \"Олександрією\" та \"Динамо\" не буде тільки центральним у 16 турі, а і останнім. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 25 листопада 2018 року. УПЛ. 16-й тур. 19:30Стадіон: \"Ніка\"Суддя: Ігор ПасхалТБ: \"Футбол 1\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Олександрія\"

Передостанній поєдинок цього року на домашній арені олександрійці проведуть практично при заповнених трибунах, де будуть вболівальники, які прийдуть не тільки постежити за своїми улюбленцями, а й подякувати команді за наскільки вдалий сезону, особливо, порівнюючи його з минулим. \"Олександрія\" за рік суттєво додала й це тільки підтверджує той факт, що за три матчі до зимової перерви підопічні Володимира Шарана тільки на два очки відстають від другого місця, де й розмістились їхні сьогоднішні суперники. Команда з Кіровоградської області за 15 матчів всього двічі не покидала рідні стіни в статусі переможця, поступившись \"Шахтарю\" і несподівано зігравши внічию з \"Десною\" в останній грі. Не хочуть втрачати очки поки що треті в цьому чемпіонаті олександрійці й сьогодні, ба більше, після матчу вони хочуть робити це у статусі команди, яка йде другою в першому за рангом українському дивізіоні. Зробити ж це, до слова, дозволить перемога над киянами, яка і дозволить перегнати більш іменитих суперників.

\"Динамо\"

Якщо під час міжнародної паузи в \"Олександрії\" був відсутнім тільки Павло Пашаєв, який їздив грати в Лізі націй за Азербайджан, то у киян набагато більше виконавців були відряджені на допомогу своїм збірним. Це, до слова, швидше за все, може зумовити Олександра Хацкевича провести певну ротацію та залишити деяких ключових виконавців на лаві запасних та дати можливість проявити себе з перших хвилин бразильцям, котрі за час відсутності своїх партнерів встигли не тільки побачити сніг, а й відчути на собі український клімат, який часто шокує латиноамериканців.В будь-якому випадку, віце-чемпіони України до гри підходять доволі в хорошому настрої та мають намір завершити рік п\'ятьма переможними поєдинками. Останні поєдинки \"біло-синіх\" сповнили оптимізмом серця усіх вболівальників цього легендарного клубу, котрих також потішила і звістка про одужання Артема Бєсєдіна, відсутність якого подекуди суттєво відчувалась. Всі наведені вище фактори тільки додають цікавості цьому протистоянню, в якому, на думку букмекерів, андердогом вважають господарів, тоді як менший коефіцієнт отримали саме іменитіші гості.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Олександрії\" - 7,5Нічия - 3,95Перемога \"Динамо\" - 1,5Прогноз Sportanalytic.com - 1:2Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.