”Чорноморець” - ”Шахтар”. Анонс, суддя, трансляція

2019-03-02 08:00
\"Чорноморець\" та \"Шахтар\" закриватимуть суботню програму УПЛ. До вашої уваги - анонс цього протистояння.2 березня 2019 року. УПЛ. 20 тур. 17:00Стадіон: \"Чорноморець\"Суддя: Ігор ПасхалТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Чорноморець\"

Одеський клуб серйозно лихоманить в останні роки і з тих часів, коли в Одесі відбувались матчі Ліги Європи вже практично нічого не залишилось. Сьогодні місцевий футбольний клуб зовсім новий, з новим тренерським штабом, абсолютно іншими гравцями та зі значно серйозними проблемами, судячи за інформацією ЗМІ. Врешті-решт, \"моряки\" демонструють в останні роки не надто яскравий футбол, а їхня гра схожа на газон стадіону, де вже звично, швидше за все, в цей період буде складно побачити травинку. Зараз одесити йдуть на передостанньому місті в турнірній таблиці УПЛ, випереджаючи тільки, схоже, приречений \"Арсенал-Київ\". Щоправда, розпочали другу половину сезону підопічні Ангела Червенкова досить непогано, мінімально обігравши Фк \"Львів\" на виїзді. Не забули фани також і останній матч між цими командами на вищезгаданому стадіоні, який завершився нічиєю, що неабияк сповнює серця оптимізмом усіх вірних клубу вболівальників. Як би там не було, але всі також водночас розуміють, що зробити це буде доволі складно, враховуючи те, що до них сьогодні завітають чинні чемпіони України, які на цей момент претендують на титули тільки на внутрішній арені. Не на користь \"моряків\" і кадрова ситуація: Коваль та Бабенко не зіграють через перебір жовтих. Натомість є шанс побачити новобранців команди, зокрема першого в історії УПЛ ісландця та чи то російського, чи то молдовського гравця.

\"Шахтар\"

Донецький \"Шахтар\" також не дрімав під час перерви та активно підсилювався. Зокрема, приєднався до \"гірників\" на днях за 15 млн євро бразилець Тете, ставши черговим латиноамериканцем в команді. До слова, повернулись в основну групу після мікроушкоджень співвітчизники останнього: Нем і Дентінью, а в лазареті залишились тільки голкіпер Шевчено та центрбек Ордець.Попри статус відвертого фаворита, досить часто в домінуючій команді подібні поєдинки виграти. Все через те, що їхній суперник дуже щільно закривається, не даючи змогу пограти футбол нікому й сподіваючись на те, що така тактика принесе результат. Зрештою, очікувати від господарів чогось іншого, як і, зрештою, від інших команд УПЛ, не варто, адже всі вже давно звикли, що в нашому чемпіонаті атакувальний футбол сповідують всього лише кілька клубів. Решта ж зазвичай будує свою гру від оборони. Саме так, до слова, сьогодні й діятимуть \"моряки\", намагаючись стримувати атаки своїх іменитіших гостей, а також розраховуючи на шанси втекти у контратаку. Врешті-решт, втрачати їм нема чого, тому хтозна, чи легкою сьогодні дасться перемога \"гірникам\", які, нагадаємо, йдуть першими й претендують тільки на перемогу в чемпіонаті та Кубку України.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Чорноморця\" - 20Нічия - 7,4Перемога \"Шахтаря\" - 1,15Прогноз Sportanalytic.com - 0:2Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.