Товариський матч. Україна - Японія. Анонс, суддя, трансляція

2018-03-27 08:00
Збірна України проведе товариським матч проти Японії у бельгійському Льєжі. До вашої уваги - анонс цього протистояння.27 березня 2018 року. Товариський матч. 15:20Стадіон: \"Моріс Дюфран\"Суддя: Барт Вертентеном (Бельгія)ТБ: \"Україна\", \"Футбол 1\"Текстову трансляцію дивіться ТУТ.

Україна

Підопічні Андрія Шевченка провели доволі неоднозначний дебютний поєдинок у 2018 році, відверто нічим не вразивши у грі проти Саудівської Аравії (1:1). Не залишився задоволений тою грою і наставник синьо-жовтих Андрій Шевченко, котрий сьогодні точно проведе ротацію, можливо, спробувавши здивувати кадровими перестановками. Зараз же наставника національної збірної трохи критикують, оскільки попри принцип з контролем м\'яча, поки що якогось явного малюнку гри у наших хлопців важко побачити. Зрештою, для того й, мабуть, придумані, щоб експериментувати та награвати задумане, тому особлива критика гравцям й тренерському штабу зараз непотрібна. Варто враховувати також і той фактор, що як Саудівська Аравія, так і Японія є учасниками найближчого Мундіалю, тому легких матчів, як подумали багато хто перед цим, нам ніхто не обіцяв, а ці суперники є цікавим спаринг-партнером, на фоні якого й можна побачити позитивні та негативні моменти. Чого б хотілось точно побачити сьогодні, то це бажання, якого візуально бракувало у грі проти арабів.До гри, до слова, українці підходять з кадровими втратами. Микита Бурда повернувся у Київ через травму, а Андрій Лунін, Віктор Коваленко та Володимир Шепелєв сьогодні допомагатимуть молодіжній збірній України в Англії. Приємним моментом стало те, що напередодні відновився від мікропошкодження Віктор Циганков.

Японія

Що стосується сьогоднішніх суперників українців, то вони також підходять до гри з кадровими втратами. Не зіграють сьогодні за японців одні з ключових виконавців команди Хірокі Сакаї, Йошіда, Кагава та Окадзакі. Та навіть попри відсутність цих футболістів, Японія, яка вшосте поспіль пробилась на ЧС, має чимало виконавців із європейських ліг, котрі точно звикли виступати на найвищому рівні. Зокрема, реанімував свою кар\'єру нещодавно один з багаторічних лідерів \"синіх самураїв\" Кейсуке Хонда, котрий зараз феєрить у Мексиці.Варто відзначити, що при Вахіді Халілходжічі японці почали грати у більш вертикальний футбол, котрий передбачає більшу динаміку в грі, однак відзначається високим рівнем втрати м\'яча. При боснійському наставнику команда часто виглядає своєрідною \"темною конячкою\", від якої невідомо чого очікувати впродовж усього матчу. Саме тому гра проти українців додає ще більшої цікавості, адже сьогодні в Бельгії зустрінуться не тільки різні культури, а й стилі, котрі проповідує кожен з тренерських штабів обох команд.Коефіцієнти букмекерів:Перемога України - 2,5Нічия - 3,4Перемога Японії - 3,5Прогноз Sportanalytic.com - 1:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.