Товариський матч. Україна - Марокко. Анонс, суддя, трансляція

2018-05-31 08:00
Збірна України продовжить підготовку до Ліги Націй черговим товариським поєдинком. Сьогодні підопічних Шевченка очікує ще один контрольний поєдинок проти учасника найближчого чемпіонату світу, яким цього разу виявилась збірна Марокко.31 травня 2018 року. Товариський матч. 21:00Стадіон: \"Стад де Женев\" (Швейцарія)ТБ: ТРК \"Україна\", \"Футбол 2\"Текстову трансляцію поєдинку читайте ТУТ.

Україна

Проваливши кваліфікацію на чемпіонат світу в Росії, який стартує вже через два тижні, збірна України продовжує готуватись до нового турніру, проводячи зустрічі з національними командами із різних континентів. Зрештою, продовжують готуватись до нього практично одній й ті ж футболісти, до котрих час від часу підключаються нові обличчя. Сама робота Шевченка та його тренерського штабу нагадує структуру клубу, в якого є основні виконавці, а також молоді таланти, яким по-трохи дають шанс проявити себе. Зрештою, саме на це товариські матчі й створені, щоб побачити, як себе проявлять гравці, котрі до цього мали недостатньо ігрової практики в збірній, а також дещо поекспериментувати із тактичними моментами гри.Плюсом цієї гри також є те, що синьо-жовті вкотре зможуть себе побачити на фоні учасника вищезгаданого мундіалю, щоправда, вийде це не у всіх. Вибули через травми одразу декілька гравців, для яких цей сезон вже остаточно закритий. Через ушкодження не зіграють Буяльський, Ракицький та Яремчук. Дебют останнього, до слова, вже вдруге відкладається через проблеми зі здоров\'ям.

Марокко

Якщо українці під орудою Шевченка та його іноземних помічників пробують ставити та прив\'язувати футбол, якому властивий контроль м\'яча, то їхні сьогоднішні суперники схожі на збірну України зразка кількарічної давності: Марокко сповідує вертикальний та агресивний футбол, не зосереджуючись на контролі. Ця команда, котра вже рік не знає гіркоти поразок, нагадує їжака, який ніби-то нічого небезпечного не несе, але вколоти може у будь-який момент.Звісно не звернути акцент не можна і на лідерах цієї африканської збірної, серед яких фігурують Бенатія з \"Ювентуса\", одноклубник Коноплянки - Аріт та знайомий українським вболівальникам Юнес Беланда, котрий останній сезон провів у турецькому \"Галатасараї\". Саме ці виконавці є лідерами команди, однак, знову ж таки, сьогодні обидві команди гратимуть у товариському матчі, в якому дозволено пробувати практично все, що завгодно, тому, як діятимуть марокканці й на чому вони зосередяться відомо тільки тренерському штабу на чолі з Ерве Ренаром.Коефіцієнти букмекерів:Перемога України - 3Нічия - 3,1Перемога Марокко - 2,45Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.