Ліга чемпіонів. ”Челсі” - ”Атлетіко”. Анонс, суддя, трансляція

2017-12-05 08:00
Мадридський \"Атлетіко\" зіграє, скоріш за все, свій останній матч в Лізі чемпіонів цього сезону, завітавши у гості до лондонського \"Челсі\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com..5 грудня 2017 року. Ліга чемпіонів. Група C. 6 тур. 21:45Стадіон: \"Стемфорд Брідж\" (Лондон)Суддя: Данні Маккелі (Нідерланди)Текстову трансляцію дивіться ТУТ.

\"Челсі\"

Британський гранд вже вирішив завдання виходу в плей-офф Ліги чемпіонів, й сьогоднішня гра тільки тільки дасть відповідь на те, з якого місця \"сині\" туди потраплять. Для того, щоб завершити груповий етап, будучи лідером своєї групи, \"аристократам\" потрібно як мінімум повторити ту звитягу, яку вони зробили наприкінці вересня, обігравши мадридський клуб на виїзді. Команда Конте ж до гри підходить в оптимальній формі, маючи у лазареті тільки Давіда Луїза, у котрого, окрім ненайкращих відносин із тренером, ще й травма коліна. Що ж стосується команди, то вона по-трохи починає нагадувати себе, зразка минулого сезону, й реабілітовується перед власними фанами за невтішні результати на старті сезону та несподівано розгромну виїзну поразку від \"Роми\". Схоже, що підопічні італійського наставника з кожним матчем повертають собі все більшу впевненість та гру, яка приносила їм титули в минулому сезоні. Та й єдине, що, мабуть, змінилось в \"Челсі\" з тих тріумфальних часів, то це постійний тиск та нагнітання преси, в якій доволі часто згадуються неприємні історії про різні погляди тренера та клубу й відносини між самим наставником і його футболістами. Символічно, що свій останній єврокубковий матч в цьому році, британський гранд зіграє саме проти \"Атлетіко\", котрий вже без п\'яти хвилин покинув цей турнір; символічно тим, що гратимуть \"сині\" проти клубу, куди так рвався і перейшов Дієго Коста, з яким, передусім, той вищезгаданий негатив у британській команді й найбільше пов\'язаний.

\"Атлетіко\"

Для того, щоб вийти у наступний раунд Ліги чемпіонів, \"матрацникам\" потрібне чудо. Перш за все, ніякий інший результат, окрім перемоги, їх не влаштує і навіть, якщо це вдасться зробити, залишиться сподіватись на те, що \"Рома\" вдома не зможе обіграти аутсайдера групи \"Карабах\", через який, до слова, іспанський гранд і ризикує вперше за декілька останніх років пропустити плей-офф першого за рангом європейського клубного турніру. Серед приємних новин же те, що у розпорядженні Дієго Сімеоне перебуває вся обойма його бійців, котрі останнім часом почали, як і їхні суперники, нагадувати себе такими, якими їх довгий час бачили та люблять їхні вболівальники. По-трохи починають набирати оберти і звичні лідери команди, які стартовий відрізок сезону провели у тіні, але сьогодні готові довести свій рівень вкотре. Щоправда, як це сьогодні популярно вживати, не все залежатиме і від них. Незрозуміло чому, але футбольні боги чомусь розізлились на мадридський клуб, спочатку давши їм трансферний бан, потім не дозволивши їм перемогти \"Карабах\", а тепер практично залишивши їх без турніру, в якому вони двічі грали у фіналі впродовж останніх чотирьох років.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Челсі\" - 2,1Ніичя - 3,5Перемога \"Атлетіко\" - 3,75Прогноз Sportanalytic.com: 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.