”Шахтар” - ”Верес”. Анонс, суддя, трансляція

2017-12-02 08:00
Донецький \"Шахтар\" вдруге за останні три дні прийме у Харкові рівненський \"Верес\". Якщо ж в Кубку особливої інтриги не вийшло, то сьогоднішня гра обіцяє бути набагато цікавішою. 2 грудня 2017 року. 18 тур УПЛ. 17:00Стадіон: ОСК \"Металіст\" (Харків)Суддя: Денис ШурманТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію матчу дивіться ТУТ.

\"Шахтар\"

Перемігши команду з Рівного в середу без особливих зусиль 4:0, \"гірники\" розуміють, що сьогодні їх очікує зовсім інша гра проти практично зовсім іншого суперника. Цікавості додає і той фактор, що вже у середу \"гірників\" очікує, мабуть, головний поєдинок цього сезону проти \"Ман Сіті\", в якому і визначиться назва євротурніру, в якому братимуть участь підопічні Фонсеки весною. Тому не виключення, що сьогодні португалець проведе певну ротацію в порівнянні з останніми поєдинками. Передусім, це стосується лінії оборони, де очікується вихід Бутка, який пропускав останні два матчі, та Хочолави на місце Ярослава Ракицького, котрий напередодні мав певні проблеми із здоров\'ям. Щодо інших позицій, то там, скоріш за все, будуть звичні прізвища лідерів \"гірників\", котрі в цьому сезоні регулярно починають матч зі стартових хвилин незалежно від турніру. Виключенням стане тільки поява Коваленка, котрий замінить травмованого Тайсона. Цікаво, що у чемпіонаті \"Шахтар\" пропускає чотири матчі поспіль, а загалом за останні місяці не пропустив тільки у грі проти \"Вереса\" в Кубку, то ж не виключення, що сьогоднішній матч може перервати і сумну серію \"гірників\" в чемпіонаті. Все їм також слід не забувати, що гратимуть вони із третьою командою цього турніру.

\"Верес\"

Напередодні кубкового поєдинку було зрозуміло, що одним із матчів проти донецького \"Шахтаря\" наставник \"Вереса\" Юрій Вірт повинен буде пожертвувати. Прояснилась ця ситуація саме перед матчем у середу, коли стало відомо, що проти чемпіонів України наставник новачка української Прем\'єр-ліги вирішив випустити резервний склад. Чи правильне рішення прийняв тренер рівнян стане відомо тільки після гри, яка сьогодні розпочнеться о 17:00 в Харкові, але зрозуміти фахівця, враховуючи турнірне становище його команди в УПЛ, дійсно можна. Сьогодні \"Верес\" зазнає, без сумніву, кардинальних змін в порівнянні з попередньою грою, від чого це протистояння стає більш цікавішим. Команда, яка цього року пробилась в еліту вже встигла довести, що здатна забирати очки в лідерів, навіть граючи у їхньому лігві, тому списувати андердога цієї зустрічі, так швидко не варто, враховуючи також і той факт, що востаннє \"червоно-чорні\" програвала у внутрішньому чемпіонаті саме \"Шахтарю\", і було це аж наприкінці літа. Знову ж таки, принциповою ця гра є для лідера \"Вереса\" Василя Кобіна та вищезгаданого наставника, котрі чимало років своєї кар\'єри присвятили саме своїм сьогоднішнім суперникам. Тому, попри прогнози експертів, сьогодні гості із оптимальним для цього сезону складом, готові створити проблеми більш іменитішим господарям.Прогнози букмекерів:Перемога \"Шахтаря\" - 1,16Нічия - 6Перемога \"Вереса\" - 11Прогноз Sportanalytic.com - 2:0Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.