”Зоря” - ”Шахтар”. Анонс, суддя, трансляція

2017-12-10 08:00
Донбаським дербі завершуватиметься футбольний 2017 рік в Україні. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 10 грудня 2017 року. УПЛ. 19 тур. 19:30Стадіон: \"Славутич Арена\" (Запоріжжя)Суддя: Сергій БойкоТБ: \"2+2\"Текстову трансляцію поєдинку дивіться ТУТ.

\"Зоря\"

Вилетівши з групового етапу Ліги Європи, підопічні Вернидуба спробують грюкнути дверима у Запоріжжі, вкотре давши бій донецькому \"Шахтарю\". До матчу \"мужики\", до слова, підходять, як це вже звично у цьому сезоні, з проблемами із кадрами. Після гри проти \"Атлетіка\" виникає доволі багато запитань, оскільки зі складом, а, особливо, з розташуванням футболістів на футбольному полі, в команді з Луганська вгадати доволі складно. Найчастіше видозмінюється гра луганців у лінії оборони, де з кожною грою можна побачити нові обличчя. Не нудьгує і лінія атакувальна, де останнім часом активно використовується Артем Громов. Щоправда, навіть такі обставини не суттєво впливали на той футбол, в який грають \"чорно-білі\". Можливо, саме непередбачуваність й допоможе сьогодні номінальним господарям помститись за той прикрий виліт в Кубку України наприкінці жовтня.

\"Шахтар\"

Перемігши \"Ман Сіті\" та оформивши путівку в плей-офф Ліги чемпіонів, підопічні Фонсека також відчувають себе надмотивованими та у хорошому настрої, щоб на позитивній ноті піти на двомісячну перерву. Додали також позитиву \"гірникам\" і нагороди церемонії \"Футбольні зірки України-2017\", за результатами якої вісім гравці донецького клубу увійшли у символічну збірну УПЛ 2017 року, а Марлос став найкращим гравцем та автором найкращого голу. Також варто відзначити, що Паулу Фонсека став найкращим тренером у цьому році й теж горить бажанням зустріти новий рік з перемогою за плечима. Песимізму додає тільки відсутність бразильців Ісмаїлі й Тайсона, котрі через травми вже оформили собі відпустки. Все ж закрити ці позиції Фонсеці є ким, тим більше враховуючи те, що резерв \"гірників\" не поступається рівню основи їхніх сьогоднішніх суперників.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Зорі\" - 6Нічия - 4,3Перемога \"Шахтаря\" - 1,4Прогноз Sportanalytic.com - 1:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.