”Шахтар” - ”Зоря”. Анонс, суддя, трансляція

2019-09-14 08:00
\"Шахтар\" прийматиме \"Зорю\" в рамках центрального матчу сьомого туру української Прем\'єр-ліги. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 14 вересня 2019 року. УПЛ. 7 тур. 17:00Стадіон: \"Металіст\"Суддя: Віталій РомановТБ: \"Футбол 2\"Текстову трансляцію читайте ТУТ.

\"Шахтар\"

Донецький \"Шахтар\" розпочав сезон із прикрої поразки в матчі за Суперкубок, після чого виграв стартові шість матчів у турнірі, де цього року він знову збирається захистити титул. Щоцікаво, \"гірники\" видали чудову результативність, забивши 19 голів, й 50% зіграних матчів завершили, не дозволивши супернику вразити власні ворота.Матчу із \"Зорею\" передувала міжнародна пауза, під час якої вже звично виступали за свої збірні декілька футболістів донецького клубу. Так, до слова, в матчах за збірну України взяли участь Пятов, Матвієнко, Болбат, Кривцов, Степаненко, Коваленко, Марлос, Мораес, а також новобранець команди Коноплянка, якого на днях разом із Вітао презентував \"Шахтар\". Зіграв також і за свою збірну ізраїльтянин Манор Соломон.Матч проти луганського клубу обіцяє буде досить цікавим, враховуючи те, що основна обойма гравців \"Шахтаря\" розпочала працювати тільки два дні тому. Та й \"Зоря\" показала на старті, що з лідерами готова грати в цікавий футбол.

\"Зоря\"

Луганський клуб досить непогано розпочав свій перший сезон без Юрія Вернидуба. Схоже, із запрошенням Віктора Скрипника керівництво клубу явно не прогадало, враховуючи хороший старт сезону, де вони поки що програли тільки \"Олександрії\" та показали відмінну гру проти \"Динамо\", здійснивши непростий камбек, який дозволив їм зараз йти третіми в турнірній таблиці.Варто також відзначити, що \"Зоря\" не дрімала на трансферному ринку цього літа й підписала гравців, які чудово вписались в ігрову модель нового фахівця. Українці Русин, Іванісеня та Юрченко, а також німець Абу Ханна формують кістяк сучасної \"Зорі\", сезон для якої обіцяє бути вельми цікавим. Зрештою, саме на внутрішній арені від \"мужиків\" варто і чекати сюрпризів, враховуючи, що пробитись в Лігу Європи їм цьогоріч не вдалось.Коефіцієнти букмекерів:Перемога \"Шахтаря\" - 1,17Нічия - 7,5Перемога \"Зоря\" - 17Прогноз Sportanalytic.com - 3:1Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.