Документ z0868-19, чинний, поточна редакція — Прийняття від 15.07.2019
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 27.08.2019. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

МІНІСТЕРСТВО ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

15.07.2019  № 256


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
06 серпня 2019 р.
за № 868/33839

Про внесення змін до наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 29 лютого 2012 року № 107

Відповідно до статті 53 Закону України «Про тваринний світ», Положення про Міністерство екології та природних ресурсів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 січня 2015 року № 32, та з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність до вимог законодавства України НАКАЗУЮ:

1. Внести до наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 29 лютого 2012 року № 107 «Про затвердження форм дозволу на імпорт та експорт зразків видів дикої фауни і флори, сертифіката на пересувні виставки, реекспорт та інтродукцію з моря зазначених зразків, які є об’єктами регулювання Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення, та зразка заяви для їх отримання», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 червня 2012 року за № 990/21302, такі зміни:

1) у пункті 14 Форми дозволу на імпорт та експорт зразків видів дикої фауни і флори, сертифікатів на реекспорт та інтродукцію з моря зазначених зразків, які є об’єктами регулювання Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення, слова «Підтвердження екологічного контролю / Ecological control endorsement» замінити словами «Підтвердження вивезення / Export endorsement»;

2) у пункті 18 Форми сертифіката на пересувні виставки зразків, які є об’єктами регулювання Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення, слова «Підтвердження екологічного контролю (див. аркуш-продовження) / Ecological control endorsement (see Continuation sheet)» замінити словами «Підтвердження митниці (див. аркуш-продовження) / Customs endorsement (see Continuation sheet)».

2. Управлінню охорони біорізноманіття та біобезпеки (Богданович Г.В.) у встановленому порядку подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Заступник Міністра

В.М. Вакараш

ПОГОДЖЕНО:

Голова Державного агентства рибного
господарства України

В.о. Голови Державної екологічної
інспекції України

В.о. Голови Державної фіскальної
служби України

Заступник Міністра аграрної політики
та продовольства України

В.о. Міністра фінансів України




Я.С. Бєлов


І. Яковлєв


О. Власов


В. Топчій

Ю. Гелетій



вгору