Про внесення змін до Правил формування та ведення баз даних про вкладників
Фонд гарант.вкладів фізич.осіб; Рішення від 31.03.2020696
Документ z0351-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 31.03.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 05.05.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ

РІШЕННЯ

31.03.2020  № 696


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 квітня 2020 р.
за № 351/34634

Про внесення змін до Правил формування та ведення баз даних про вкладників

Відповідно до пункту 10 частини першої та пункту 3 частини третьої статті 12 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб ВИРІШИЛА:

1. Внести до Правил формування та ведення баз даних про вкладників, затверджених рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 09 липня 2012 року № 3, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 серпня 2012 року за № 1430/21742 (у редакції рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 25 вересня 2014 року № 99), (далі - Правила) такі зміни:

1) підпункт 1 пункту 12 розділу II доповнити новим абзацом такого змісту:

"розміщені на рахунках, фінансові операції за якими зупинено відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення";";

2) у додатках до Правил:

виноску "*" до додатка 5 доповнити новим абзацом такого змісту:

"66 - для вкладів, розміщених на рахунках, фінансові операції за якими зупинено відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".";

графу 3 позиції 24 додатка 6 доповнити новим абзацом такого змісту:

"66 - для вкладів, розміщених на рахунках, фінансові операції за якими зупинено відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення".

2. Відділу методології, стратегічного планування та євроінтеграції разом з юридичним департаментом забезпечити подання цього рішення до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.

3. Управлінню зв'язків з громадськістю та міжнародними організаціями забезпечити розміщення цього рішення на офіційній сторінці Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у мережі Інтернет після його державної реєстрації.

4. Це рішення набирає чинності з 28 квітня 2020 року, але не раніше дня його офіційного опублікування.

5. Учасникам Фонду гарантування вкладів фізичних осіб привести свою діяльність у відповідність до вимог Змін протягом одного місяця з дня набрання чинності цим рішенням.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника директора-розпорядника Н.Є. Рудуху.

Директор-розпорядник

С. Рекрут



вгору