Документ z0314-19, чинний, поточна редакція — Прийняття від 04.03.2019
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 03.05.2019. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
оборони України
04 березня 2019 року № 86


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 березня 2019 р.
за № 314/33285

ПОРЯДОК
інформаційного супроводження щоденного проведення заходів щодо вшанування пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України та під час проведення міжнародних операцій з підтримання миру та безпеки

1. Інформаційне супроводження щоденного проведення заходів щодо вшанування пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України та під час проведення міжнародних операцій з підтримання миру та безпеки (далі - Заходи), здійснюється шляхом підготовки інформаційних повідомлень, фотоматеріалів, відеосюжетів, онлайн-трансляцій, коментарів учасників Заходів, інтерв’ю з родинами загиблих військовослужбовців (за їх згодою) з наступним розміщенням матеріалів на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України в мережі Інтернет, на сторінках офіційних представництв Міністерства оборони України в соціальних мережах, у військових друкованих виданнях, телевізійних та радіосюжетах, підготовлених Центральною телерадіостудією та Інформаційним агентством Міністерства оборони України.

2. За потреби до участі в інформаційному супроводженні Заходів можуть залучатися присутні на них структурні підрозділи Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, підпорядковані їм органи військового управління, а також військові навчальні заклади та військові частини гарнізону міста Київ.

3. У висвітленні Заходів можуть брати участь журналісти, технічні спеціалісти, інші представники засобів масової інформації, допуск яких на територію Міністерства оборони України здійснюється в установленому порядку за попередньою акредитацією.

4. Залучення до участі у Заходах представників іноземних засобів масової інформації (іноземців, осіб без громадянства) здійснюється відповідно до законодавства України.

5. Інформаційне супроводження Заходів здійснюється структурним підрозділом апарату Міністерства оборони України, призначеним для реалізації державної інформаційної політики в Міністерстві оборони України та Збройних Силах України.

Директор Департаменту
військової освіти, науки,
соціальної та гуманітарної
політики
Міністерства оборони України
генерал-майор






М. Садовський



ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
оборони України
04 березня 2019 року № 86

РОЗПОДІЛ
представництва керівництва Міністерства оборони України у щоденних заходах щодо вшанування пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України та під час проведення міжнародних операцій з підтримання миру та безпеки

№ з/п

День тижня

Посада

1

Понеділок

Перший заступник Міністра оборони України*

2

Вівторок

Заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції*

3

Середа

Заступник Міністра оборони України*

4

Четвер

Заступник Міністра оборони України*

5

П’ятниця

Державний секретар Міністерства оборони України*

6

Субота

Посадова особа, визначена у Графіку чергування керівного складу Міністерства оборони України після закінчення робочого дня, у вихідні, святкові і неробочі дні на відповідний місяць

7

Неділя

__________
* У разі тимчасової відсутності першого заступника Міністра оборони України, заступників Міністра оборони України, державного секретаря Міністерства оборони України їх заміщають посадові особи відповідно до розподілу повноважень.

Директор Департаменту
військової освіти, науки,
соціальної та гуманітарної
політики
Міністерства оборони України
генерал-майор






М. Садовський



вгору