Документ 607-IX, чинний, поточна редакція — Прийняття від 13.05.2020
Виберіть формат файлу для збереження:

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв’язку з дією обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2020, № 42, ст.361)

Верховна Рада України постановляє:

1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв’язку з дією обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) (реєстр. № 3377), поданий народним депутатом України Ткаченком О.В. та іншими народними депутатами України.

2. Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням пропозицій і поправок суб’єктів права законодавчої ініціативи, пропозицій, висловлених у висновку Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики від 13 травня 2020 року відповідно до частини першої статті 116 Регламенту Верховної Ради України, та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Голова Верховної Ради України

Д.РАЗУМКОВ

м. Київ
13 травня 2020 року
№ 607-IX




вгору