Документ 596-IX, чинний, поточна редакція — Прийняття від 13.05.2020
Виберіть формат файлу для збереження:

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України щодо перебігу процесуальних строків під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України для запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)

Верховна Рада України постановляє:

1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України щодо перебігу процесуальних строків під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України для запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) (реєстр. № 3383), поданий народним депутатом України Дирдіним М.Є. та іншими народними депутатами України.

2. Комітету Верховної Ради України з питань правової політики доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Голова Верховної Ради України

Д.РАЗУМКОВ

м. Київ
13 травня 2020 року
№ 596-IX




вгору