Документ 2758-VIII, чинний, поточна редакція — Прийняття від 11.07.2019
Виберіть формат файлу для збереження:

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо впровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої чи малолітнього, та посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої чи малолітнього

(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2019, № 31, ст.123)

Верховна Рада України постановляє:

1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо впровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої чи малолітнього, та посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої чи малолітнього (реєстр. № 6607), поданий народним депутатом України Недавою О.А. та іншими народними депутатами України.

2. Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Голова Верховної Ради України

А.ПАРУБІЙ

м. Київ
11 липня 2019 року
№ 2758-VIII




вгору