Документ 156_004-19, чинний, поточна редакція — Підписання від 04.09.2019
Експортування великих файлів може зайняти більше часу!
Виберіть формат файлу для збереження:

МЕМОРАНДУМ
щодо ветеринарного сертифіката для експорту антилоп з України до Китайської Народної Республіки між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Головним митним управлінням Китайської Народної Республіки


Дата вчинення:

04.09.2019


Дата набрання чинності для України:

04.09.2019

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Головне митне управління Китайської Народної Республіки (далі іменовані як «обидві сторони») з метою експорту антилоп (Saiga tatarica) з України до Китайської Народної Республіки, шляхом проведення дружніх консультацій домовилися підписати цей Меморандум щодо ветеринарного сертифіката для експорту антилоп з України до Китайської Народної Республіки.

Цей Меморандум вчинений у м. Київ, 04 вересня 2019 р. у двох примірниках, кожний українською, китайською та англійською мовами. У разі виникнення розбіжностей при тлумаченні цього тексту, обидві сторони будуть посилатися на текст, викладений англійською мовою, та вирішуватимуть всі непорозуміння шляхом дружніх переговорів. Меморандум набуває чинності з дати підписання.

Додаток: ветеринарний сертифікат для експорту антилоп (Saiga tatarica) з України до Китайської Народної Республіки.


(підпис)

(підпис)


За Державну службу України
з питань безпечності харчових
продуктів та захисту споживачів

За Головне митне управління
Китайської Народної Республіки


ВЕТЕРИНАРНИЙ СЕРТИФІКАТ
ДЛЯ ЕКСПОРТУ АНТИЛОП (SAIGA TATARICA) З УКРАЇНИ В КИТАЙСЬКУ НАРОДНУ РЕСПУБЛІКУ



вгору